Napi horoszkóp – 2019. január 23.

Napi horoszkóp – 2019. január 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars kellemetlen fényszögben találkozik a Szaturnusszal. Ezért kezdődik olyan nehézkesen ez a nap. Sok akadállyal kell számolnia, de csak a délelőtti órákban.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Szaturnusz egy bizonyos dologban segít önnek tiszta vizet önteni a pohárba. Már régebb óta gondolkodik ezen, és most örülhet, hogy mindent tisztázni tudott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kételyei vannak egy barátságot illetően. Eltávolodtak egymástól, mert már lezárult az időszak, amikor fontosak voltak egymásnak. Sértődés és harag nélkül lépjenek tovább.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Szűz jegyében jár. Fárasztó megbeszélésen vesz részt, ami kimeríti. Munkája testi-lelki összpontosítást kíván. A baljós egészségi tüneteket ne hagyja figyelmen kívül, a kis problémát könnyű megszüntetni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új távlatok nyílhatnak a munkájában. Ehhez hozzájárulhat egy tanfolyam vagy egy tanulmányút. Munkatársa szívesen közeledne önhöz. Ha ön egyedülálló, adjon neki egy esélyt!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Szűz jegyében áll. Az esti órákig feladatait és kötelességeit gyorsan és hatékonyan tudja intézni. Gondoljon azonban arra is, hogy beiktasson néhány rövid szünetet.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az aktuális ügyekben ön jól tájékozott, ezért határozottan cselekedhet, sőt rámenős is lehet. Kapcsolataiban megbízhat, és elfogadhat üzleti ajánlatokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Szűz jegyében van. Bajban lévő barátja szeretné, ha valaki végighallgatná. Ha az általa elmondottakkal nem ért egyet, ne próbálja szőnyeg alá söpörni érzéseit, még akkor sem, ha nem a legkellemesebbek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold már a Szűz jegyében jár, a Nap a Vízöntőben. A mai nap egy kicsit egyhangú, de ettől függetlenül jó a közérzete. Őrizze meg a kedvét és gazdálkodjon az erőnlétével.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy új lehetőség túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, pedig igazából arról van szó, hogy végre jutalmat kap a kemény munkájáért. Anyagi téren javulás várható.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Sokat beszélget a környezetében élőkkel, de nem mindig arról, amiről valóban fontos lenne. Olyannyira nyitottá vált az új elméletek iránt, hogy akár téves elgondolásoknak is bedőlhet. Érdemes társulnia egy komoly, megfontolt emberrel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Mars és a Szaturnusz kellemetlen fényszöge is arra figyelmezteti, meg kellene húznia azt a bizonyos nadrágszíjat. Nincs sok értelme fontos találkozókat tartani, mert később felül kell írnia a mostani terveit.


Chicago - A várandósság alatti magas vércukorszint összefügg a 10-14 évesek elhízásával egy új tanulmány szerint. A várandósok akár 20 százalékánál is kialakul a terhességi cukorbetegség, azonban eddig nem volt információ arról, hosszú távon hogy hat a kór a gyerekekre - írta a medicalxpress.com....

Illusztráció
Budapest - A rostfogyasztás megelőzheti a krónikus, nem fertőző betegségek kialakulását - közölte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára kedden az M1 aktuális csatornán. Erdélyi-Sipos Aliz azt mondta, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és az elhízás egyik...