Napi horoszkóp – 2019. január 18.

Napi horoszkóp – 2019. január 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az Ikrek jegyéből áll szemben a Jupiterrel. Emiatt ön azt érzi, hogy sokkal több szabadságra lenne szüksége a házasságában is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Könnyen megérti a dolgok lényegét, azonnal vág az esze, és rögtön tud döntést hozni. A munkában kezdeményező, és dinamikus. Ma különösen szereti a rendet maga körül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Széles látóköre van, a kihívásokra gyorsan reagál. Ne csodálkozzon, ha energiatartalékai fogyóban vannak. Ám hamarosan könnyebb és élvezetesebb programok várják!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A királyok/királynők erénye a pontosság, ezt nem szabadna elfelejtenie önnek sem. Ha megbeszélt időpontra megy, induljon legalább egy órával előbb, hogy biztosan odaérjen.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Sok bolygó áll az ön munkáját jelző sorsterületen. Pénzügyileg nagyon is kedvezők a bolygóállások. Ha kereskedelmi ügyletekkel foglalkozik, ma előnyös üzleteket köthet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Jupiter és a Vénusz áll az ön ingatlanjait jelző sorsterületen jó fényszögben. Ha lakást, vagy telket szeretne eladni, vagy vásárolni, a mai nap nagyon is alkalmas lenne a szerződéskötésre.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Szaturnusz támadja a Mérleg jegyét. Előfordulhatnak olyan esetek, ami arra kényszeríthetik, hogy gyorsan kell összecsomagolni, vagy azért, mert beázik valahol a lakás.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csupa jó fényszögek érik a Skorpió jegyét. Most nem kell sietnie sehová, mindenre lesz ideje, nyugalom lengi körül ezt a napot. Azonban tévedhet, ha nem osztja be megfelelően az idejét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem lehet előre tudni, hogy milyen változások vannak készülőben a munkahelyén. Legjobb, ha a véleményét most megtartja magának. Az ön barátait jelző sorsterület áll a Nyilas jegyében. Foglalkozzon velük!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szaturnusz áll a Bak jegyének közepén a rend bolygója. Arra figyelmezteti önt, hogy tisztáznia kellene minden dolgát, és ehhez jó pár nyomtatványt is ki kell töltenie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár a legjobb fényszögek érik a Vízöntő jegyét, önnek is pihennie kell egy kicsit. A pénz nem minden, az erőltetett munka megbosszulhatja magát. Lassítson egy kicsit, és aludjon sokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Nyilas jegyéből, mely az ön hivatásának területe, kellemetlen fényszögek érkeznek. Hagyja abba a munkát, lehetőleg minél előbb, és koncentráljon a hobbijára, vagy menjenek el a kedvesével szórakozni.


Szülőnek lenni a világ egyik legszebb, ám egyben legnehezebb dolga is. Vannak ugyanis esetek, amikor a kisgyerekek eléggé próbára teszik a felnőttek tűrőképességét. Cserébe azonban számtalan vicces pillanattal is megajándékozzák szüleiket. A Bored Panda összegyűjtött néhányat azokból a képekből, ame...

Amikor vakációt tervezünk, elengedhetetlen, hogy többet megtudjunk a helyi törvényekről és szabályokról, főleg akkor, ha azokat külföldi turistákra is alkalmazhatják. Néhány országban ugyanis könnyen börtönbe kerülhetsz olyan dolgokért, ami idehaza teljesen természetes. A Bright Side összegyűjtött e...