nagyszerű játék

2020.06.11. 11:00

Makaay: triplázhat a Bayern München

A klub egykori játékosa, Roy Makaay úgy véli, hogy a bajorok idén a Bundesliga mellett megnyerhetik a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is.

Roy Makaay at the celebration after the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hanover 96 at Allianz Arena in Munich, Germany, 14 May 2016. PHOTO: THOMAS EISENHUTH/dpa - NO WIRE SERVICE -

Forrás: AFP / ZB / dpa Picture-Alliance

Fotó: Thomas Eisenhuth

„A bajnokság már szinte el is dőlt. A kupában persze soha nem lehet tudni, de a múlt héten viszonylag könnyedén megverték a Leverkusent.

A BL-lel kapcsolatban nem lehet tudni, mikor és hogyan folytatódik, de szerintem a Bayernnek jó esélye van arra, hogy mindhárom fronton győzzön”

- mondta az ESPN sportcsatornának a 45 éves holland szakember, miután a bajorok szerdán este 2-1-re legyőzték az Eintracht Frankfurtot, s ezzel bejutottak a Német Kupa döntőjébe. A július 4-i, berlini fináléban a Bayer Leverkusen lesz az ellenfél.

Makaay 2003 és 2007 között volt a müncheniek játékosa, 183 meccsen 103 gólt szerzett.

„Nagyszerű futballt játszanak.

Talán ma nem voltak a legjobbak, de az idény nagy részére ez igaz volt” – fogalmazott Makaay, aki különösen Robert Lewandowskit dicsérte.

„Minden évben egyre jobb és jobb” – mondta a lengyel támadóról.

A Bayern Münchennek eddig egyszer, 2013-ban sikerült tripláznia.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában