Napi horoszkóp – 2019. január 15.

Napi horoszkóp – 2019. január 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Bika jegyében áll. Anyagi életében hirtelen komoly problémák lépnek fel. Sajnos, nemcsak az ön hibája ez, hanem a kedveséé is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jó hangulatban ébredt, egy telefon vagy egy üzenet most mégis fölzaklatja. Őrizze meg megszokott nyugalmát és biztonságérzetét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A karrier területén még mindig tart a lendülete, sikere van, ám az irigyei is sokasodnak. Ha ügyes, túljárhat az eszükön. Szembefordíthatja őket egymással. Ma ne induljon vásárolni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kellemes, ígéretes meghívást kaphat egyik ismerősétől. Tegye magát mindenképpen szabaddá, mert remekül fogja érezni magát. Adjon megjelenésére!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold – a család bolygója – kellemetlen kapcsolatban van az Oroszlán jegyével. Valakinek nagyon nagy szüksége van önre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Jupiter, a Neptunusz, sőt még a Vénusz is támadja a Szűz jegyét. Ma sajnos sok kellemetlensége akadhat. Ha tud, a jogi ügyekből mindenképpen maradjon ki! A teendőit a lehető leghamarabb zavarja le.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Toleránsan kell ma viselkednie. Ha a másik fél elveszti a türelmét, ön őrizze meg a nyugalmát! Ha jó természete kerül előtérbe, elkerülhetőek a veszekedések.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a szemben álló Bika jegyéből ragyog önre. Vásároljon ma néhány új ruhát és a hobbijához új felszereléseket. Pihentető és boldog nap vár önre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kellemes nap ez a mai, csak apróbb feladatokat kell elvégeznie. Megpróbál minél jobban kikapcsolódni, és tartalmas programot szervezni, amikor is mindenki jól érzi magát környezetében.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma ne foglalkozzon olyasmivel, amibe még nem gyakorolta be magát alaposan. Önhibáján kívül is ejthet komoly hibákat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold a Bika jegyében áll, a Nap a Bakban. Nem teheti meg, hogy kivonja magát hozzátartozói életéből, még akkor sem, ha úgy érzi, rengeteg fontosabb dolga akadna.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem létezik olyan feladat, amit ne tudna elvégezni. Végre megmutathatja képességeit. Fogadjon el minden kihívást. Szívügyekben romantikus periódusban van, mindenkit elbűvöl derűs egyéniségével.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Azok az emberek, akik törődnek az egészségükkel, tudják, hogy mennyire fontos az, hogy megmossák az ételeket. A folyamat egyszerű, csak megnyitod a csapot, és leöblíted azt, amit enni szeretnél. Ennek ellenére azonban van néhány olyan dolog, amit jó, ha szem előtt ta...

2017. november 1-jétől működik az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT). Az egészségügyi intézmények ide töltik fel a betegek ellátása során keletkező összes dokumentumot. Ilyen dokumentum az eRecept is, amely a korábbi papírrecept digitális változata. Bevezetésével a receptfelí...