Napi horoszkóp – 2019. január 14.

Napi horoszkóp – 2019. január 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy kis kikapcsolódás ráfér Önre, ezért ne legyen lelkiismeret-furdalása csak azért, mert nem intézi el a függőben lévő ügyeket. Otthonában ismét béke honol.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Figyeljen arra, amit csinál, ne kalandozzon el a gondolata, így elkerülheti például a baleseteket. Ne kapkodjon, hiszen semmi nem sürgeti.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sajnos, megbántja azokat, akik közel állnak Önhöz. Ráadásul teszi mindezt alap nélkül csak azért, mert éppen ők vannak jelen. Kövessen el mindent, hogy megbocsássanak Önnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Fáradt ahhoz, hogy szembenézzen az akadályokkal, de ha nem engedi el gondolatban átmenetileg a céljait, hajlamos lehet küzdeni és közben másokat megbántani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kialakulhatnak barátságok, melyek hosszabb távon is befolyással lesznek az életére. Bár nehéz lebontani a falat, amit maga köré épített…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Félreteszi a terveit, hogy szerettei igényét kielégíthesse. Ez is okozhat olyan elégedettséget, mint a kitűzött célok elérése.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Készen áll arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Elfogadta, hogy ennek érdekében engednie kell. A türelem és a megértés meghozza a gyümölcsét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Segítőkre lelhet. Egyedül nem mert elindulni az úton, de megerősítik hitét abban, hogy a céljai érdekében érdemes lesz harcolni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne keressen újabb kihívásokat, inkább töltse az idejét szerettei körében, akikkel a közös program csak még inkább megerősíti a kapcsolatát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most nem is annyira a céljait tartja fontosnak, inkább a lehetőséget, hogy tanuljon, tapasztalatokat gyűjtsön. Éppen ezért nem is hallgat a tanácsokra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár nem akad segítsége, de most még emiatt sem bosszankodik, hiszen tudja, ha megvalósítja az álmát, az minden fáradozást megér.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nehezen indul a napja, de vannak céljai és ez erőt ad Önnek ahhoz, hogy átlendüljön a holtponton. Ne tervezzen azonban túl sok mindent.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ne dobáld ki az üres műanyag palackokat, mert őrült jó cuccokat készíthetsz belőle! Az üdítős flakonok egyedi dekortárgyak és ajándékok alapanyagai lehetnek, ráadásul újrahasznosításukkal a környezetet is kíméled. (Ha mindenképp meg akarsz szabadulni tőlük, legalább ...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Bright Side összegyűjtött néhány fotót, amelyek híven tükrözik, hogy a férfiak bizony könnyedén képesek őrületbe kergetni a szebbik nem tagjait, és ehhez válogatott eszköztárral rendelkeznek. A következő eseteket elnézve úgy véljük, egyik-másik alkalommal bizony ko...