Napi horoszkóp – 2019. február 20.

Napi horoszkóp – 2019. február 20.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, ideges, nyugtalan. Ez a kapcsolataira is rányomja bélyegét. Próbáljon megnyugodni, a legjobb ilyenkor otthon maradni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Mars a Bika jegyében jár. Ennek köszönhetően ön végre csak önmagára hallgat. Jól teszi, mert csak akkor lehet boldog, ha a saját útját járja.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A munkahelyén sajnos összekülönbözhet a feletteseivel, de fontos, hogy ne hagyja elfajulni a vitát, és ne vigye kenyértörésre a dolgot! Fékezze az indulatait, és legyen türelmesebb.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A sok hercehurca elveszi az erejét. Ne engedjen a kísértésnek, és ne most lazítson, mert akkor könnyen kicsúszhat a lába alól a talaj.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Jupiter különösen érzékennyé és finom érzésűvé teszi önt. Ez pozitív hatást gyakorol beszélgetéseire. Az estét kellemes társaságban töltheti.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érdekesen alakul a mai napja, olyan eseményeket jeleznek a bolygók, amelyek nagy hatást gyakorolnak önre. Az ebből fakadó megújulás lelki síkon történik, lassan megy végbe.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valószínűleg minden a tervek szerint halad, a csillagok semmiben sem gátolják. Ha valami balul sülne el, magában keresse a hibát, és igyekezzen kijavítani!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma már elemében érezheti magát! Szervezzen különleges programot magának! Ha szingli, most az útjába sodorhatja a sors a személyt, akire vágyott.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma minden érdekli, ami kizökkentheti a kerékvágásból, nehezen koncentrál a feladataira. Lehetősége lesz új dolgokat kipróbálni. Ezek révén rájöhet, mi az, ami hiányzik az életéből!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hirtelen, szinte egy szempillantás alatt kerül az események központjába. Még szerencse, hogy mindig gyorsan feltalálja magát, könnyen alkalmazkodik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Annyi új ötlete támad, hogy hirtelen nem is tudja, melyikbe fogjon bele. Jegyezze fel mindegyiket, és dolgozza ki őket később.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Intenzívnek ígérkezik a nap. Erősen kell figyelnie, hogy ne kövessen el hibákat. Juttassa magát olyan pillanatokhoz, amelyekben ki tud kapcsolódni. Több nagyszerű bolygókapcsolat is érezteti hatását.


Óvjuk, védjük, amíg gyermek, de ha felnő, engedjük a saját útjára
Debrecen - A szülők a saját beteljesületlen álmaikat is a gyermekeiken keresztül akarják megvalósítani. Feltalálók és találmányok vesznek minket körbe, azonban azt a bevált receptet még senki sem mutatta fel, amiben leírnák, hogy miként is lehetnénk tökéletes szülők. Egyszerűen csak találgathatun...

Budapest - A magyar lakosság 33 százaléka végez kisebb-nagyobb gyakorisággal intenzívebb testmozgást a legutóbbi Eurobarometer felmérés szerint. Az európai uniós országokban élők sport- és fizikai aktivitásait vizsgáló kutatás alapján a többség heti két-három alkalommal szánja rá magát arra, hogy...