Napi horoszkóp – 2019. február 11.

Napi horoszkóp – 2019. február 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars együtt áll az Uránusszal. Ez jó nap arra, hogy átvizsgálja, és ha szükséges, korrigálja a munkájában, amit kell. Lehet, hogy össze kell vitatkoznia valakivel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az ön jegyében van. Bárkit az ujja köré csavarhatna, de ön csak egyvalakihez vonzódik. Az illető is érdeklődik ön iránt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kitartó munkájának hamarosan meglesz az eredménye. Úgy tűnik, nemsokára jó esélye lesz arra, hogy visszavegyen a tempóból, és egy kicsit hátradőlhessen.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars együtt áll az Uránusszal. Lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa képességeit. Energiája megnő, így képes lesz felülkerekedni korábbi gyengeségein.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Találkozik egy régi ismerősével, aki együttműködést ajánl. Az együtt töltött idő és a közös cél nagyon közel hozza önöket egymáshoz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bolygók erős energiákat küldenek önnek, hogy érvényesülni tudjon olyan emberekkel szemben, akik mindig mindent jobban akarnak tudni. Délutánra szervezze a fontos találkozókat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy nehéz helyzet magában hordozza a megoldást is. Pihenjen, relaxáljon egy kicsit, így rá fog jönni, mit kell tennie, hogy minden kielégítő véget érjen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Száguldó starttal indíthatja ezt a hetet. A Hold a Bika jegyében áll, és sok energiával látja el önt. Meggyőző hatással lesz a többiekre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valaki a családban adósságot halmozott fel, és önre hárul a feladat, hogy rendezze. Bízzon a helyzet szerencsés elintéződésében. Csak így sikerülhet megoldania a problémát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma lehet, hogy kicsit elromlik a kedve. Egy kissé átadhatja magát ennek a világfájdalomnak… Délután hevesebbek lesznek a viták. Fogja kicsit vissza magát!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Határozottan érvényesíteni akarja az érdekeit. Jól teszi, ha mindent elkövet, hogy elérje a célját. Higgyen önmagában, és abban, hogy teljesüljenek a kívánságai.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A szerencsét hozó Jupiter kíséri önt a szerelem és az élet minden területén. A kedvesség és a diplomatikus viselkedés a célravezető. Kedvese újra közelebb szeretne kerülni önhöz.


Illusztráció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ragaszkodnak a magyarok a gyógymódok közti választás szabadságához. A magyarok többsége elutasítja a homeo­pátiás szereket érintő korlátozásokat – derült ki egy friss kutatás eredményeiből. A felmérésből kirajzolódik: a közvélemény túlnyomó többsége ragaszkodik ah...

A mindig népszerű Balaton
Budapest - Az idén 2-3 hétre, autóval, belföldre és hotelben megszállva tervezi az utazását a magyarok többsége, a tendencia nem változott, tavaly is az ilyen utazások voltak a legnépszerűbbek - derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital év eleji kutatásából. Az MTI-nek küldött fe...