Napi horoszkóp – 2019. április 15.

Napi horoszkóp – 2019. április 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Önnek éltető eleme a zajos, mozgalmas munkahely, és maga az ambíció ugyanolyan fontos önnek, mint az eredmény. Ma nagyon sikeres napja lehet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egyszerre több irányba húz a szíve, nem tudja, hogy szerelmével töltsön időt vagy a szüleivel. Tudatában van annak, hogy erőfeszítéseket kell tennie a döntéshez.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Gondot okoz önnek a konstruktív és gyakorlatias gondolkodás elsajátítása, erre azonban ma nincs is szüksége, mivel erőteljes megérzései be is igazolódnak.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedve támad új célkitűzések és új irányvonalak keresztülvitelére, ehhez azonban át kell vennie a vezető szerepet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valamilyen szinten a rivaldafénybe kerülhet a foglalkozása kapcsán. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgai. Az őszinteség a legjobb belépő a sikerhez!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma beszéddel leplezi az idegeskedését vagy a nyugtalanságát. Az sem lehetetlen, hogy mivel ön szeret pletykálni, egész nap a telefonvonal végén csüng.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma nagyon harmonikusan alakul a többi emberhez fűződő viszonya, ez önt is megnyugtatja, hiszen rázós napok vannak ön mögött.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mindenféle kapcsolata „hőfoka” megnő ilyenkor, ez a felfokozottság jelentkezhet a munkájában is, és a szerelmi életében is. Energiáit csúcsra járatja a mai nap.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma egy kicsit ön is elbizonytalanodik, elveszti az optimizmusát. A látszat megóvása érdekében képes cselekedeteit meg­ideologizálni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Önnek fontos, hogy elismerjék a munkáját. Sikerének záloga a biztonságra törekvés. A mai napot aranybetűkkel írhatja be a naptárába.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A ma kezdődő kapcsolata soha eddig nem tapasztalt élményeket nyújthat, történhet valami, ami új megvilágításba helyezi a szerelemhez való hozzáállását.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma hangulatai erősen befolyásolják. Elkezdhet valamely művészettel kapcsolatos tanfolyamot, amelyben kifejeződhet az érzelemvilágának túlcsordultsága.


Erdős részek, városi zöldövezetek, hidak – a futóterepek igen változatosak lehetnek
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egy jól felépített edzésterv alapján érdemes nekivágni a távoknak.Az évszakváltással egy időben sokan változtatnak életmódot is. A megújulás szándéka üdvözölendő. Főként ha belegondolunk, hogy a magyar lakosság jelentős részének bőven van mit tennie saját egészségéér...

Budapest - Az újszülöttek általában 2–5 órás alvási periódusokban alszanak éjjel és nappal egyaránt. Jellemzően 1–3 órán át vannak ébren, ha éhesek. 8–12 hetes korra ezek a rövid alvási periódusok megszilárdulnak, illetve jellemző a hosszabb éjszakai alvás, ami megkönnyebbülést jelent a szülőkne...