Napi horoszkóp – 2019. április 13.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2019. április 13.
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Menjen elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak minden téren. Szelleme ma nyitottá válik a nagyléptékű témákra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyszerű szórakozást ígér a találkozás a rég nem látott barátokkal. Jó üzlet üttetik nyélbe. Rengeteget beszélhet telefonon, ami kellemesnek ígérkezik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ösztönös megérzéseit gondolkodással kell kombinálni. Érdemes fontolóra venni kisebb változásokat az életvitelében. Lehet, hogy családi viták közepette találja magát emiatt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az uralkodó planétája, a Hold a második sorsterületén feszítő fényszöget zár az Uránusszal. Ez összezördülésre ad okot a családi kassza kezelését illetően.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma energikusnak és összeszedettnek érzi magát, hajlamos nagyobb falatot kiharapni, mint amit meg tud rágni. Önmérséklettel sikeres napot zárhat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma úgy érzi, hogy majd’ felrobban a dühtől, és valószínűleg nem ok nélkül. Jó alkalom, hogy megszabaduljon a felesleges holmijaitól, főleg ami az íróasztal fiókjaiban található.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Nap az ön hetedik sorsterületén halad át, kellemes fényszöget alkotva a Jupiterrel. Ez egy kellemes, szeretetteli napot ígér partnerével vagy barátaival.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma enyhe csalódást érez, mert valami akadályozza önt az előrejutásban. Alkalmas lehet az idő a nézeteltérések tisztázására és az újrakezdésre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jó lenne, ha ma kiszabadulna egyet kirándulni, a tennivalóit jegyezze fel, és majd egy másik napon megcsinálja. Most úgysincs kedve semmilyen feladatot megoldani.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Meglehetősen borongós hangulatban lehet ma. Nem szabad megengednie, hogy a frusztráció fölébe keveredjen, ezek az érzések holnapra tovatűnnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az ön uralkodó planétáját, az Uránuszt ma a Hold nem segíti. Annyira konokul képes viselkedni, hogy a környezetében élőket teljesen elüldözi maga mellől.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Előfordulhatnak emésztési zavarok a zaklatott lelkiállapota miatt, legjobb, ha ma nem eszik semmit. A Mars a negyedik sorsterületén áthaladva hajlamos felkavarni mindenféle ellentéteket.


Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Akár károsabb is lehet a gyakori takarítás a dohányzásnál - ezt egy 20 éves kutatás eredménye bizonyította be. A szakemberek szerint ugyanis a vegyszeres takarítás nemcsak a tüdő kapacitását csökkenti, de akár a tüdő korai elöregedéséhez is vezethet. Főleg ...

Minden tápanyagféléből fogyasztani kell a diéták alatt is
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A szélsőséges fogyókúrák károsítják a szív egészségét.Ugyan a fogyni vágyók első számú ellensége a szénhidrát, most viszont kiderült: az sem jó, ha ennek megvonásával diétáznak, akiken súlyfelesleg van.A ma legdivatosabb diéták pedig erre alapulnak, viszont komoly ve...