Napi horoszkóp – 2018. szeptember 26.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 26.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Plútó kellemetlen fényszögben állnak, és ez az ön hivatását jelző sorsterületet aktiválja. Most nagyon pontosnak kell lennie.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szeretne nagyobb anyagi biztonságot teremteni magának. Bízzon megérzéseiben, és eléri célját.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Azon fáradozik, hogy a megspórolt pénzéből belevágjon egy igazán nagyszabású dologba. Magabiztossággal kezeli pénzügyeit és szinte csak csupa jó döntéseket hoz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vidám, szép napja van ma. Jó humorával szinte sziporkázik szűkebb társaságában. Nem várják nagy kihívások, így marad ideje egy kis sportra.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz helyzetbe keveredhet. Szerencsére nem veszíti el a fejét, és bár látja a kiutat, egyelőre nem képes rálépni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A munkában szeret segíteni másokon, most mégis inkább önállóan szeret dolgozni. Minél hamarabb szeretne befejezni egy pályázatot, ám egy csomó bonyodalom nehezíti a munkáját. Nehezen találja meg a nyugalmat jelentő biztonságos középutat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Nap már a Mérleg jegyében áll, így a kellemetlen feladatokat is türelmesen tudja intézni, ám a Kos jegyében álló Hold még zavart kelthet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Remek, dolgos napra számíthat, feltéve, ha minden apró ügyön nem idegesíti fel magát. Kellemes magánéleti meglepetéseket is tartogat ez a nap.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szinte versenyt fut az idővel. Pedig nem pontatlan, csupán nincs időérzéke. Túl aprólékosan foglalatoskodik mindennel, s így elvész a részletekben. Ezt most a Hold helyzete okozza.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Napról napra több teher kerül a vállára, s ettől ingerlékeny. Legyen határozott és tartsa erősen kézben saját ügyeit, óvja értékeit. Üzleti ügyei jól alakulnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Feladatainak listája egyre hosszabb lesz. Ne is törődjön vele, a végén minden rendbe jön majd. A Hold és a Merkúr: még néhány váratlan eseményről gondoskodnak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Tele van tettvággyal, alig végez egy feladattal, máris keresi az újabb kihívást. Párkapcsolatában a kedvesség és a türelem meghozza a békét.


Középen: Sophia Chua-Rubenfield
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - „Leülök pár órára tanulni” – gondoljuk magunkban, ám lelkünk mélyén jól tudjuk, hogy annak a pár órának csupán töredéke telik majd a tananyag tényleges elsajátításával. A fennmaradó időt ugyanis ki-ki saját szájíze szerint inkább internetezéssel, szenvedéssel, kifogá...

Fotók: Lewis Hine
USA - Lewis Hine 1908-ban lett a Nemzeti Gyermekmunkaügyi Bizottság hivatalos fotográfusa. Ekkor még sejtelme sem volt róla, mekkora fába vágta a fejszéjét. A következő egy évtizedben Amerikát járva sorra látogatta azokat a gyárakat, ahol gyermekmunkásokat alkalmaztak. Emiatt folyton ki volt téve a ...