Napi horoszkóp – 2018. szeptember 25.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 25.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csak a kezdeti nehézséget kell leküzdenie, utána már a lendület viszi előre. Olyan feladatokat keressen, melyeknél tudja, milyen akadályokra számíthat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne engedje, hogy az indulatok felszínre törjenek. Ha elindul ugyanis azon az úton, egyre távolabb kerül a megoldásoktól.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kipihenten ébred, ilyenkor könnyű önnel megtalálni a közös hangot. Ez ne azt jelentse, hogy engedi kihasználni magát, fordítsa az előnyére ezt az érzékét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Most nem elég erős ahhoz, hogy kísérletezzen. Ezért ne is vállaljon el olyan feladatokat, amelyeknél nem ismer minden buktatót.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Elindult egy úton, mert úgy érezte, ez vezet a megoldáshoz. Egyszerűen haladjon tovább.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Tegye rendbe a gondolatait, mielőtt elindul. Nehéz lesz úgy összpontosítani, hogy még mindig a múlt hibái járnak a fejében. Mivel azokat már nem teheti meg nem történtté, tovább kell lépnie.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nehezen tudja a helyes mederben tartani a gondolatait, gyakran elkalandozik. Engedje, hogy az ár magával sodorja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Könnyen elbizonytalanodik, pedig alaposan átgondolta a kérdést. Talán túl fáradt ahhoz, hogy kiálljon a saját érdekében, ezért inkább engedi, hogy elsodorják.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csak azért, mert nem hisz önön kívül senki a sikerben, nem kell feladnia a terveit. Induljon el, és ahogy jönnek az eredmények, úgy oszlik el a kétely.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár nehéz meghúzni a határvonalat, meg kell tennie. Könnyen kihasználják, ha nem képes nemet mondani.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem kell visszafordulnia, de át kell gondolnia, valóban kivitelezhetőek-e a tervei az eredeti formájukban. Talán igaza lehetett a kétkedőknek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha szeretné megvalósítani a mára betervezett feladatokat, félre kell tennie a problémáit. Teljes embert igényelnek a kihívások, melyek önre várnak. Talán éppen ezért is választotta ezt az utat.


Forrás: Daily Mail / Shutterstock
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szervezetünk folyamatosan próbál kommunikálni velünk, külső tünetekkel jelezni, ha valami nincs rendben. Sajnos ezek a jelek sokszor túlságosan jelentéktelennek tűnnek, így hát legtöbbször fel sem figyelünk rájuk, holott súlyos egészségügyi gondok kialakulását jövend...

Lindsey Coubray
Nagy-Britannia - Hallottak már a vízallergiáról? Van ilyen, igaz, szerencsére rendkívül ritka: mindössze ötven jegyzett beteg él a világon. Köztük találjuk Lindsey Coubrayt is, aki számára kínszenvedést jelent zuhanyozni, tüsszenteni, vagy egyszerűen csak kimozdulni a házból... Az angol tinédzser...