Napi horoszkóp – 2018. szeptember 17.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 17.
© Illusztráció: We Heart It
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma romantikus hangulatban van, gyengéd és idealisztikus a szerelemben. Ma gondtalanul szórja a pénzt, csakhogy kedvese kedvében járjon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Maradjon a háttérben, még csak csendes megfigyelő legyen. Mérje fel, kire érdemes alapozni, ha kézbe veszi az irányítást.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon az intellektusa valamilyen formában felragyog, ennek eredményeként jelentős fejlődést ér el, hiszen értelme fogékonnyá válik az új, jelentőségteljes gondolatok, nézetek iránt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Jupiter együttállásban az ön ötödik sorsterülete felett vonul el, ez önt lelkesedéssel és derűlátással ruházza fel.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kreatív képessége megnövekedhet a mai napon, lelkesedése és optimizmusa féktelenné válhat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a legnagyobb lelkesedéssel vállalja az intellektuális kihívásokat, fontos, hogy eszmecserét folytasson, de sajnos az is, hogy véleményét másra erőltesse.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma erős ösztönzést érez a pénzszerzésre, általában ebben sikere is van. Ha a pénzét kockáztatja, inkább nyer, mint veszít. Cselekedjen óvatosan.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma nagyon elfogadó oldaláról mutatkozik be, de azért azt tudjuk, hogy ön a zodiákus legbizalmatlanabb jegye… Semmit ne vegyen ma készpénznek, mert holnap már ugyanolyan kételkedő lesz, mint szokott lenni, ez csak a Hold jóindulatú hatása a mai napra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma, mint legtöbbször, életszemlélete filozofikus, elméje ragyogóan működik. Önön múlik, hogy ne merüljön el tulajdon kis világába a valóságos helyett, hiszen képességei kiemelkedőek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Természetes hajlama van, hogy másokat nagy erőfeszítésre késztessen, a dolgok pedig a kitűzött célok felé haladnak fáradtságos munkája nyomán.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most pozitív az életszemlélete. A tudás megszerzése fontos önnek, hogy kiteljesedjék, a tanulás állandó lehetőségét kell biztosítania. Ma lesz erre alkalma.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Jupiter rengeteg befektetési lehetőséget kínál ma, önön múlik, hogy ragyogó üzleti érzékét mibe fekteti be. Az este ezenkívül még gazdag és túláradó szerelmet biztosít az ön számára.


Fotó: Flickr, Wikipedia, Eats News, Reuters
A Földön minden város különleges a maga módján, ám van néhány, ami annyira egyedülálló, hogy azt is nehéz elhinni, valóban létezik. 12. A város, ahol tilos meghalni Fotó: BIOS/EAST NEWS, Bjørn Christian Tørrissen A norvég Longyearbyen az egyik legészakibb település, ahol hivatalosan tilos megh...

Fotó:  Depositphotos.com
Amikor rossz szokásokról beszélünk, sokan olyasmire gondolnak, mint a dohányzás vagy a gyorsételek fogyasztása, de vannak olyan berögzülések, amiről észre sem vesszük, hogy káros, vagy másokat idegesít. Néhány ilyen szokásunk pedig sokkal több problémát okoz, mint hinnénk. 1. Ruhában aludni Fot...