Napi horoszkóp – 2018. szeptember 14.

Illusztráció
Illusztráció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár nehezen indul a napja, ahogy sikerül visszaterelni a helyzetet a megfelelő mederbe, szép lassan jönnek is azok az eredmények, amelyeket betervezett.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Engednie kell, ha a békét fontosabbnak tartja a saját érdekeinél. Feszült helyzetben most nem tudna összpontosítani.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Visszavonul, mert úgy érzi, most nincs szükség a szerepvállalására. Ez nem jelenti azt, hogy ne érezné fontosnak az ügyet, de az irányítást olyan kezébe adja, aki mederben tartja a szélsőséges nézeteket is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön lehet a békebíró a mai napon, hiszen nyugalma még a feszült helyzetekben is megmarad és képes a szemben álló feleket is közös nevezőre hozni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Képes kimondani, amit érez és ezzel nemcsak a környezetében élőket, de még saját magát is meglepi.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha hallgat az ösztöneire, számíthat az eredményekre. Kockáztatnia kell, ezt tudja, az esze próbálja is óvatosságra inteni. A megérzései azonban arra ösztönzik, merjen lépni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hiába tervezett egy nyugodtabb napot, rá kell ébrednie, hogy rengeteg feladatot vállalt magára az elmúlt napokban.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Néha meg kell állni ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Most is egy ilyen nap vár önre, amikor látszólag nem halad előre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Tele van feladatokkal, de ennek most örül, mert így el tudja terelni a figyelmét az otthoni problémákról. Tudja, hogy az egy hosszabb folyamat lesz, míg rendezni lehet a sorokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szeretné, ha csak álmodna, de bizony a valóság ennyire könyörtelen. Összeroppan a súly alatt, ami önre nehezedik. A kapkodás most nem segít.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A megnyugvást nem veheti meg pénzen, tehát ne egy boltba meneküljön, ha ideges. Inkább szellőztesse ki a fejét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagy a kísértés minden irányból, ezért igyekezzen olyan emberekkel körbevenni magát, akik ilyenkor képesek önt a talajon tartani.


Budapest - A késleltetett stresszreakcióért és a stressz hosszabb távú hatásaiért felelős új agyi folyamatot azonosítottak a Semmelweis Egyetem kutatói a Nemzeti Agykutatási Program (NAP) keretében. A kutatók eredményeit bemutató publikáció szerdán jelent meg az Európai Molekuláris Biológiai Szer...

Budapest - A magyarok számára fontos, hogy gyermekeik megtanulják, hogyan bánjanak felelősen a pénzzel, és a legtöbben úgy vélik, az iskolának kiemelkedő szerepe van a fiatalok pénzügyi nevelésében - derült ki az Intrum 24 országban végzett reprezentatív kutatásából. A cég MTI-hez szerdán eljutta...