Napi horoszkóp – 2018. október 19.

Napi horoszkóp – 2018. október 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A környezete nem csak a riválisokból, hanem olyan emberekből is áll, akik szívesen dolgoznak önnel együtt. Csapatban minden sokkal jobban sikerül.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az uralkodó bolygója, a Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ez azt jelzi, néhány dolog nem úgy halad, ahogyan szerette volna. Jobb, ha alkalmazkodik!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Váratlan eseményekre és változásokra számíthat. Ne aggodalmaskodjon túl sokat. A szerelemben győzhet, pénzügyekben nem árt az óvatosság, a józan mértéktartás.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Plútó szemben áll a Rák jegyével. Ilyenkor semmi sem megy úgy, ahogy kellene, de ne erőltesse komolyan meg magát. Ötleteit hamarosan meg tudja valósítani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nagyon jól tud kommunikálni mind csoportos, mind egyéni szinten. Sok olyan emberrel találkozik, akik készek együttműködni önnel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sikeresen tárgyalhat a mai napon. Az előjelek kedvezőek, viszont továbbra is következetes munkával érhet el sikereket. Este nézzen meg egy színházi- vagy mozielőadást.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Újra visszanyerheti optimizmusát, új ötletei révén nagyot léphet előre. Amit nagyon akar, elérheti, akaratereje bámulatos. Szórakozzon és élvezze az életet!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma elégedett lehet saját magával, és boldog lesz. Olyan dolgok történnek, amik örömet szereznek önnek, csodálkozik ugyan rajtuk, de fel fogja vidítani önt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Extra bevételre tehet szert. A bolygók jelzése szerint egy szenvedélyes szerelem köszönthet be az életébe, amikoris nem képesek ellenállni egymás vonzerejének.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Rengeteg feladata van a munkahelyén, így csak nehezen tud családtagjai rendelkezésére állni. Talán még vitákra is sor kerül. Kérjen tőlük megértést!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Barátja szeretné, ha végighallgatná. Bár tanácsa jó és megszívlelendő, mégse próbálja ráerőszakolni barátjára, elég, ha csak támogatja és szolidáris vele.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy váratlan kiadás felbosszantja. A szerelemben hiába próbál most a kiegyensúlyozottságra törekedni, élete párjához folyton alkalmazkodni kell. Érzelmeire a változatosság lesz a jellemző.


Férfiak akkor és most: szembetűnő változások a külső jegyekben
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nagyot fordult a világ a 20. század óta, vele együtt változtak a nők és férfiak is. Múlt és jelen tükrében ezúttal az erősebbik nemet vesszük górcső alá. A Bright Side összeállításában a múltbéli férfiak és modern változatuk a legfenségesebb állatok képeiben jelen...

Az éghajlatváltozás igen súlyos következményeket vonhat maga után, amik a mi generációkat is érinthetik. Egy francia művész igen kreatívan mutatja be, hogy mi várhat ránk, ha nem figyelünk oda jobban a környezetünkre. Baptiste Drausin, a 31 éves francia IT-szakember és autodidakta művész Disney-k...