Napi horoszkóp – 2018. október 11.

Napi horoszkóp – 2018. október 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nehéz napra számíthat. Nem tud mit kezdeni a párja féltékenységével, talán reagálni sincs kedve rá: pedig jól tenné, ha megnyugtatná.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Négy bolygó áll az ön jegyével szemben, és ez nagyon jó hangulatot teremt ön körül. A kollégái is érzékelik ezt, szívesen fordulnak ma önhöz tanácsért.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Könnyen vitába keveredhet, ez azonban nem az ön hibájából ered. A hangulat feszültté válhat a munkahelyén, mindenki kapkod, ideges.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nyugodtan belevághat egy új irány követésébe a karrierjét illetően. Önnek kedvezően alakulnak a történések. Szerelmi kapcsolata is kedvező hatás alatt áll.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha a dolgokat sietteti, és ön akarja irányítani, azt partnerei nem fogják kellő lelkesedéssel fogadni. Szerelmi viták adódhatnak. Legyen türelemmel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Váratlanul nehézségei támadhatnak. Meggondolatlan cselekedetei következményeként újabb haragosokat szerezhet. Üzleti ügyek intézésére sem igazán jó a mai nap.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egyik jó ismerősének határozott elképzelése van új befektetéseit illetően. Ne erőltesse rá saját véleményét, inkább hallgassa meg az érveit, hiszen tanulhat abból.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Több bolygó is áll az ön jegyében, ez kedvez a pénzügyeinek és karrierjének. Egyik közeli ismerőse a megszokottnál érzelgősebb, legyen tapintatos!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A környezete ma nem tűnik túl segítőkésznek, főleg, ha egyik személyes tervének megvalósítása a cél. Egyedül kell boldogulnia.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha nem vigyáz, lassan mindenkivel meggyűlik a baja. Legyen megértő és türelmes másokkal szemben, mert csak így kerülhet el egy csúnya veszekedést.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szép nap elébe néz! Olyan feladata lesz, melyben örömét találja. Így könnyen megy, szinte elrepül az idő. Szerelmével tökéletes összhangban van.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok feladata van, de nem tudja minden elképzelését megvalósítani. Ennek fő oka az, hogy egyik társa, kollégája támogatás helyett a saját problémáival hátráltatja folyamatosan a munkáját. Higgadtan beszélgessen.


Fotó: sinmordaza.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ezek a dalok garantáltan segítenek enyhíteni a nyár elmúlása felett érzett szomorúságunkat. Újra itt az ősz, a nyarak egyre gyorsabban múlnak el, szinte úgy érezzük, hogy évről évre rövidebbek. A közelgő tél mélabússá, depresszióssá teheti az embert, de azért még...

Fotók: Tpsdave , Gonzalo Saenz de Santa Maria Poullet , Matthew and Heather , Bildagentur Zoonar GmbH
A Földön rengeteg szép hely van, amit érdemes megnézni, ám akad köztük olyan, amely igazán veszélyes, éppen ezért nem ajánlott oda utazni. Halál-völgy, Amerikai Egyesült Államok Fotó: Tpsdave Ha a Föld az otthonunk, akkor a Halál-völgy egy szárítókemence. Ez a lenyűgöző sivatag tartja a rekordj...