Napi horoszkóp – 2018. november 19.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. november 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nehezen indul a napja, ezért inkább gondolja át, valóban minden feladatot el tud majd végezni, amit betervezett. Legyen a mottója a kevesebb több.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nehezen alkalmazkodik, ezért inkább kerülje az embereket. Olyan feladatokkal töltse a napját, melyekkel szívesen foglalkozik és egyedül is képes megbirkózni velük.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehezen összpontosít, ezért sokat hibázik. Figyeljen, mert ez akár háztartási balesethez is vezethet. Ha lehet, inkább halassza el a feladatokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne ragaszkodjon azok­hoz az elképzelésekhez, melyekben Ön sem hisz igazán. Csak az önfejűsége hajtja még előre, hiszen a célokat is elveszítette a szeme elől.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egyszerre egy feladatra összpontosítson, hiszen a szétszórtság csak balesethez, hibákhoz vezethet. A kapkodás nem fogja kisegíteni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem szívesen adja ki a kezéből az irányítást, de azt is belátta, hogy képtelen minden helyzetben helytállni. Ha csak a vezetéssel járó felelősséget másra ruházhatja, sokat tehet saját nyugalma érdekében.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Engedjen a többség akaratának, nem feltétlenül az Ön elképzelései helyesek. Ha azt javasolják, inkább pihenjen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehezen fogadja, ha ellent mernek Önnek mondani, így egyedül érzi magát. Bár segítségre szorulna, nehezen kap, hiszen a tanácsokat nem fogadja meg.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne azokon vezesse le a feszültséget, akik épp szembejönnek Önnel, mert így nem fogja megtalálni a valódi felelősöket. Keresse meg a probléma okozóit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Igyekszik menekülni az olyan helyzetekből, ahol döntésre kényszeríthetik, vagy akár csak a véleményét kérdezik. Bizonytalanság uralja a lelkét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen talál megoldást azokra a problémákra, melyekkel ma találkozik, de addig nem nyugszik, amíg nem sikerül lezárnia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Amíg nem nyugszik meg, nem is fog megoldást találni. Ki kell szellőztetnie a fejét és úgy szemlélni a problémát, ahogyan azt egy külső szemlélő tenné.


Budapest - A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) friss felmérése szerint a gyermekvállalásnál fontos ugyan az anyagi biztonság, de ennél sokkal lényegesebb a lelki-érzelmi háttér, ezért van kiemelt szerepe annak, hogy a családbarát szemlélet érvényesüljön az élet minden terüle...

Van olyan is, hogy a pénz boldogít...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az evolúciós pszichológia álláspontja szerint az emberi viselkedést alapvetően meghatározzák a biológiai és társadalmi gyökerek. Vegyünk alapul néhány hétköznapi példát: hajlamosak vagyunk olyan döntéseket hozni, amelyeknek valójában semmi köze a tudatossághoz, tegyü...