Napi horoszkóp – 2018. november 13.

Napi horoszkóp – 2018. november 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne engedje, hogy átragadjon önre a környezetében uralkodó feszültség. Amíg azonban megőrzi a nyugalmát, nem tudják letéríteni az útjáról.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha túl erőszakosan halad előre, hamar magára maradhat. A sikerhez valóban szükség van az elszántságra és a határozottságra, de tudnia kell alkalmazkodnia.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár egyedül nem halad olyan gyorsan, mégis ezt az utat választja. Úgy érzi, túl fáradt ahhoz, hogy alkalmazkodjon másokhoz. Iktasson be rövidebb szüneteket.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A környezetében élők is érdeklődve figyelték, ahogy kereste az útját, próbálták tanácsokkal ellátni, ők is várják a választását. Ideje válaszokat adnia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szívesen ad tanácsokat, de jobban örül annak, ha sikerül a kérdezőt rávezetni a megoldásra. Ezért nem is ad egyértelmű válaszokat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár még ön sem biztos abban, hogy ez így jó lesz, mégis elindul az új úton. Szeretné végre kipróbálni magát olyan helyzetekben is, amikre nincs felkészülve.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A döntései során nemcsak a tényekre kell hagyatkoznia, nem hagyhatja figyelmen kívül az emberi tényezőket sem. Magányos harcosként ön is csak félkarú óriás.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Amikor elindul, még ön sem sejti, mennyi áldozattal jár majd ez a választása. Éppen ezért fontos, hogy biztos legyen abban, nincs más út, és valóban fontos, hogy elérje a célját.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Tudja értékelni a sikereit. De közben tanuljon a kudarcokból! Mindig vannak akadályok, amelyek elgondolkodtatják, valóban jó úton jár-e. Amikor célba ér, hajlamos ezekről a kételyekről megfeledkezni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Már csak pár lépés választja el a sikertől, beérik az elmúlt időszakban végzett munka gyümölcse. De elfogyott a lendület, önmagát kell elsősorban leküzdenie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nyugodt, kiegyensúlyozott, ilyenkor könnyebben jönnek az eredmények. És természetes az is, hogy szinte kérnie sem kell, a segítség is a rendelkezésére áll.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Árad önből a nyugalom, ezért is kell elcsitítani a kitörni készülő viharokat. Bár ez azt jelenti, lassabban halad a feladataival, mégis szívesen teszi, mert sokat tanul belőle.


Illusztráció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A november lassan már egyet jelent az adventi készülődéssel: ünnepi zene szól az üzletekben, a plázákban „kinőttek” az első karácsonyfák, nekünk pedig görcsbe rándul a gyomrunk, ahogy az előttünk álló egy hónapra gondolunk. Pedig a karácsony elvileg örömteli ünne...

A bal oldali fotó egy kórház sürgősségi osztálya előtt készült egy 17 évvel ezelőtti hajnalon. A képen szereplő férfi saját bevallása szerint soha nem akarja elfeledni ezt a pillanatot, és hosszú idő után azért tette publikussá, mert ezzel szeretné felnyitni a szemét az alkoholizmussal küszködőknek
USA - Szolgáljanak tanulságul a következő történetek mindazok számára, akik alkoholproblémával küzdenek, és erősítsék meg a hitüket abban, hogy az ember a pokol legmélyebb bugyraiból is képes kiutat találni. Az intenzív osztályt is megjárta, mire megszabadult démonától a fiatal lány. A jobb oldali ...