Napi horoszkóp – 2018. március 5.

Napi horoszkóp – 2018. március 5.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében jár. Néhány apróbb kudarccal kell szembenéznie érzelmi téren, de aztán jókedve lesz, hála a munkahelyi sikereknek. Családjának mindegyik tagja a nyakán fog lógni este, mindenki akar, kér valamit. Vigyázzon, az ön teherbírása is véges!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A sors új lehetőséget kínál a megélhetésében, a karrierjében pedig felfelé indulhat. Tehetsége, szorgalma mellett egy pártfogó segítsége is benne van a dologban. Mutassa is ki a háláját!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egészségi állapota nem százszázalékos, emiatt nehezen viseli a környezetében élők negatív megnyilvánulásait. Már kora este is pihenjen! De ne csak a testi feltöltődésre figyeljen, hanem a lelkire is. Próbáljon ki valamilyen meditációs technikát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyszerű terveket dédelget szakmai téren, és szerencsére ezek nem földtől elrugaszkodott, hanem kivitelezhető ötletek. Ne morfondírozzon sokat, vágjon bele a dologba! Este váratlan látogatói lehetnek, vagy különös híreket kaphat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold a Mérleg jegyében van. Torkig van a meglévő feladataival, ahogy azzal is, hogy olyan emberek kapnak elismerést a munkahelyén, akik messze az átlag alatt vannak. Egy ingatlan körüli hercehurca is emészti erejét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Házastársa, régi partnere válságos napokat él át, segítsen neki! A munkahelyén idegesíti néhány kolléga, de jobban jár, ha magába fojtja a haragját. Sem az idő, sem a hely nem kedvez egy tisztázó beszélgetésnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold még az ön jegyében van. Építgesse a kapcsolatait! Dicsérje meg a befolyásos személyt, lelkesedjen az ötleteiért, mert az ő segítségével előbbre léphet!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Képes lesz villámgyorsan döntést hozni, és ezzel elkerülhet egy konfliktust. Ha költözésről álmodozik, ne aggódjon, hamarosan megtalálja az új otthonát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma adódhat néhány konfliktusa. Mielőtt megszólal, számoljon tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel maga alatt vágja a fát… Érdemes lenne külföldön állást néznie, mert most egy remek lehetőségre bukkanhat az internetes oldalakt böngészve.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most lehetősége lesz zöld ágra vergődni azzal a kollégájával, aki már többször kihasználta munka során. Tisztázhatja a helyzetet, felfedheti a sérelmeit.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Alaposan elmarad a munkájával, mert képtelen összpontosítani. Jobb, ha ma már nem is erőlteti a munkát… Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életében. Már tudja, hogy milyen döntést fog hozni egy ügyben, ami régóta aggasztja. Ha sikerül megbarátozni ezzel a lépéssel, akkor megtenni már gyerekjáték lesz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Komoly terveket szőhetnek kedvesével, és az érzelmek terén hatalmas lehetőség és nagy boldogság vár önre. Új érzésekkel találkozik az este folyamán.


A gyerekek azt is megtanulhatják, hogy miként kell kommunikálni ebben a virtuális térben
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A digitális média használata káros hatással is lehet a gyermek énképének fejlődésére. A „Messen­ger Kids”-­alkalmazás a Facebook részéről egy olyan jóhiszemű próbálkozás szeretne lenni, amely által a szülők kontrollálhatják gyermekük tevékenységét. – A Facebook...

Profi albumborító újragonodolás
A világ megőrül az Instagram-fotókért, sokan meg is próbálják elkészíteni a legnépszerűbbek utánzatát. No, ez általában nem jön össze. Inkább halálian poénos eredmények születnek, amiken a fél világ kacaghat. Kis pálmafa vs. Nagy pálmafa Téli művészfotó vs. Egyéni hómaszk Mert lovon b...