Napi horoszkóp – 2018. március 28.

Napi horoszkóp – 2018. március 28.
© Illusztráció: Europress / Getty
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ezen a napon bármihez kezd, minden eredményesen zárul, és komoly elismerést szerezhet. Nehéz feladatokat kap, de ha sikerül megoldani, azzal megnövelheti presztízsét.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében van. A munkahelyén sok akadállyal kell számolnia. Szerelmi ügyekben ma ne határozzon. Mérlegeljen, mi a jobb: a hirtelen változtatás, vagy a békés megértés.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A bolygók helyzete ma azt eredményezheti, hogy mindennapi kötelességeit csak vontatottan tudja elvégezni. Legjobb ötletei a csendben, nyugalomban érkeznek. Vonuljon kicsit vissza.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Izgalmas irányt vehet az élete. Kisebb kudarc éri, de nem a saját hibájából. Próbáljon előre tekinteni, azt kutatva, hogy a hátrányt hogyan lehetne ledolgozni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az ön jegyében jár. Végre nem kell késedelemmel és akadályokkal számolnia, a csalódások is elkerülik. Örömteli napra számíthat, sok pozitív változással! A munkatársaival való kapcsolata is rendeződik. A főnökével ma tárgyaljon a fizetésemelésről!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Keményen dolgozik és most már a jutalmat is szeretné látni. Fontos, hogy megtanuljon tárgyalni és egyezkedni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az üzleti életben problémák adódhatnak, egy beszélgetés egy barátjával meglepő eredményeket hozhat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Beszámol valakinek a terveiről és annak megvalósításáról, az illető pedig hasonlóan lelkesedik a dologért, mint ön.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ügyeljen jobban kiadásaira, a személyes pénzügyei több odafigyelést igényelnek. A munkahelyén rendben mennek a dolgok, viszont egy egészségügyi panasza kiújulhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Mars az ön jegyében van már. Rengeteg dolga akad, de egyáltalán nem idegeskedik emiatt. Bizonyítani akar, hogy bármikor lehet számítani önre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon szeretne előrehaladni, de most mindenhez sokkal több időre van szüksége. Gyorsabban kimerül, úgy tűnik, a hullámok összecsapnak a feje felett.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szükségét érzi annak, hogy bebiztosítsa magát, ne engedje ki az irányítást a kezéből. Próbáljon megegyezni a többiekkel, nyugodtan adjon át a feladatokból.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A füstölgésről való leszokás növeli a hosszú távú túlélés esélyét. A magyarországi Érszűkület Napot az európai „PAD and Vascular European Days” kezdeményezés részeként tartják meg, és a nemzetközi kampány az idei évben külön figyelmet szentel a dohányzásnak, mint ...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Háztartásonként 2,4 kiló sonka fogy húsvétkor. A közelgő húsvéti szezonban 6700 tonnányi sonka és egyéb főtt-füstölt hús fogy, egy magyar háztartásban átlagosan 2,4 kilogramm sonka fogy ilyenkor. A GfK adatai szerint a legnagyobb mennyiség a parasztsonkából fogy, ...