Napi horoszkóp – 2018. március 19.

Napi horoszkóp – 2018. március 19.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most szokatlanul határozottan tisztában van a céljaival, és konokul ki is tart mellettük. Ha valaki megkérdőjelezné a helyességüket, azért ne utasítsa el kerek perec a kételyeit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma meglehetősen nyugtalan napra számíthat a munkahelyén. A viták elha­ra­pózhatnak, önnek azonban jobb lenne tartózkodnia tőlük. Ha csak nincsen döntéskényszerben, húzódjon a háttérbe.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy kínos témát is könnyedén megtárgyalhat ma, ha a sikerül könnyed, tréfás hangot megütnie. Így többet elérhet, mintha teljes csatasorba állít érveket és agresszívan mindent megcáfol.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Kos jegyében áll. Társaságban nagy sikert arathat a mai napon, leginkább estefelé; mindenki rajong önért, tenyerükön hordozzák. Használja ki a sikert jövőbeli céljai megalapozására!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tanácsosabb most visszafogottabban nyilatkoznia. Nemcsak a sértés elkerülése miatt, hanem mert talán később maga is belátja, hogy elhamarkodottan ítélkezett.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön alapve­tően konzervatív fajta, ezért mindig nehezére esik, ha valamilyen változásra kényszeríti önt a sors. Most mégis önnek kell élen járnia a változtatásokban.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hiába a jó kollégák és a kellemes környezet, mégis kezdi tehernek érezni a munkát, amit éppen végez.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma nehéz helyzetbe hozza a kedvesét, s mindazokat, akik kapcsolatba kerülnek önnel. A dolgoknak a mélyére lát ugyan, de egyáltalán nem biztos, hogy helyesen értékeli azokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagy pénzügyi tervei vannak; ezek nagy része reális, de van olyan is, ami illuzórikus, ködös. Vágyai nem reménytelenek, csak éppen meg kell találnia a megfelelő partnert.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Kos jegyében van. Úgy érzi, hogy új munka­helyet kellene keresnie. Egyelőre azonban tartsa titokban ezt a vágyát: a helyzete még sehol sem biztos.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagy utazásra szánhatja el magát, ami akár egy hosszabb külföldi kiküldetés is lehet. Ha nem is veszi nyakába a világot, az érdeklődési köre akkor is kitágul.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Otthonát érintő pénzügyi kérdések foglalkoztatják: most pontot tehet egy régóta elhúzódó vitás kérdésre, és még jól is jön ki az alkuból.


Nehéz a lányos apák élete. A kicsikéjük felnő, jönnek az udvarlók. Természetes reakció, hogy felforr az agyvizük és azon gondolkodnak, hogy miként védhetnék meg szemük fényét. Itt vannak az apák, akik nem cécóznak, egyértelművé teszik, hogy márpedig velük számolni kell! „Csak, hogy világos legy...

Washington - Svéd kutatók elkészítették az agyi vérereket és az úgynevezett vér-agy gátat alkotó sejtek részletes molekuláris atlaszát, amely új információkkal segíti az agy különböző betegségeinek kutatását. Az agyi érrendszer betegségei a leggyakoribb halálokok közé tartoznak a nyugati világban...