Napi horoszkóp – 2018. március 17.

Napi horoszkóp – 2018. március 17.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár valóban kicsúszott a lába alól a talaj, de mégsem adja fel. Új célokat keres, amikben hihet, erőt adhatnak Önnek ahhoz, hogy folytassa, amit megkezdett.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Elárulták és ezt feldolgozni egyelőre lehetetlennek gondolja. Mégis próbáljon meg talpon maradni, megmutatni azoknak, akik elpártoltak Ön mellől, hogy képes megállni a helyét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár az ellenfelei mindent elkövetnek, hogy hibázzon és bebizonyítsák, alkalmatlan egy bizonyos feladat elvégzésére, ha összeszedi a gondolatait, akkor nem lehet olyan könnyen letéríteni az útról.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Időt kell adnia magának, nem sürgetheti a folyamatokat. A fájdalmat át kell élnie, nem kerülheti el az ezzel járó érzelmi szenvedést. Próbáljon azonban nem megfeledkezni a kötelezettsé­geiről sem.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kerülje az olyan helyzeteket, ahol számítania kell nézeteltérésére, a vélemények különbségére. Nehezen tudná megőrizni a nyugalmát, ha közben ellenállásba ütközik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne várjon magától helyes döntéseket, különösen akkor ne, ha nem adnak időt Önnek arra, hogy felmérje a következményeket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Elsősorban önmagának kell meg­felelnie, utána veheti figyelembe a környezetében élők elvárásait is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nincsenek határozott elképzelései, ilyenkor ­könnyen befolyásolható. Olyan emberekkel vegye körbe magát, akik ezzel nem élnek vissza.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Próbáljon átlendülni a holtponton, ami már a korai órákban megtalálja. Ha ugyanis elhiszi, hogy valóban gyenge és a tervei egyelőre nem kivitelezhetőek, könnyen tévútra kerül.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szívesen vonulna félre, de bizonyos feladataival egyedül képtelen lenne megbirkózni. Kezdje ezekkel a napját, hogy mihamarabb letudja a nehezét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Még éppen időben talál rá azokra az emberekre, akik maradásra késztetik. Az akadályok láttán ugyanis készült volna menekülni és mindent feladni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Azokkal a feladatokkal foglalkozzon, ahol már várják az eredményeket. Most nem engedheti meg magának, hogy a saját útját kövesse.


Budapest - Az otthoni internet és a wifi közel annyira fontos egy magyar háztartásban, mint a mosógép vagy a vezetékes telefon - ez derült ki a UPC Magyarország MTI-nek küldött legfrissebb, lakossági internetezési szokásokat vizsgáló felméréséből. A telekommunikációs szolgáltató 2018 első negyedé...

A kép illusztráció
Moszkva - Oroszországban több mint hétezer százéves vagy annál idősebb ember él, és számuk az elkövetkező években jelentősen növekedni fog - jelentette ki Olga Gologyec orosz miniszterelnök-helyettes hétfőn Moszkvában. Gologyec, aki egy öregedéssel foglalkozó nemzetközi konferencián szólalt fel, ...