Napi horoszkóp – 2018. március 16.

Napi horoszkóp – 2018. március 16.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Gondolja át tennivalóit, s csak akkor keressen szövetségeseket, ha muszáj. Rövid időre felborulhat élete megszokott rendje, szokatlan feladatok adódhatnak, amikre aligha számított.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valaki az ön babérjaira ­pályázik, és ettől érthe­tően ideges. Legyen olyan diplomatikus, amilyen csak tud lenni, és akkor biztosan ön győz. Tegyen meg mindent, hogy kímélje idegeit.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vénusz és a Merkúr a Kos jegyében jár. Az ünnep után semmi nem úgy indul, ahogyan szeretné. Rendíthetetlen akaratának köszönhetően mégis sikerül megoldania a legnehezebb feladatokat is!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Magánéletében lehetne kiegyensúlyozottabb. Először magában kell tisztáznia, hogy mit vár a párkapcsolattól. Bár nem eléggé magabiztos, mégis dönthet fontos ügyekben. A szerencse ön mellé áll és vigyázza lépéseit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma ne feledkezzen meg a szeretteiről! Van valaki a környezetében, akit különösen el kellene halmoznia a törődéssel. A mai nap kitüntetett lehet az illető számára: valami évforduló, vagy névnap miatt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Legyen következetes anyagi ügyekben. Ha nem veszti el türelmét, akkor hamarosan jobbra fordul a pénzügyi helyzete.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kell, hogy mindig az ön kezében legyen az irányítás. Pénzügyekben, vagy szerelemben csalódás érheti.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ügyeljen arra, hogy lehetőleg ne terhelje már magát tovább. Az utóbbi időben jócskán sikerült túlvállalnia magát, pedig az élet nem csak a teendőkből állna.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Kos je­gyé­ben álló boly­gók lendületet adnak önnek. Erre szüksége is lesz, mert rázós helyzetek adódhatnak a mai napon. Valaki a családban adósságot halmozott fel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hamar el­bi­zony­ta­la­no­dik, ha vitapartnerek közé keveredik, és szeretne mindkettejüknek megfelelni. Nem mindig a kompromisszum a célravezető út.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Párjával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az ön jegyében jár a Hold. Ez hajlamossá teheti önt a családi zűrök felnagyítására. Konfliktuskezelő képessége ugyanakkor most magas szinten működik.


Charlotte a bal oldali képen 3, a jobb szélső fotón pedig két hónapos terhes
Nagy-Britannia - A 19 éves Charlotte Thomsonnak halvány sejtelme sem volt arról, hogy terhes. Nem is csoda, hiszen még a 9. hónapban is 36-os ruhaméretet hordott, és mindvégig rendszeresen menstruált. Mivel semmi jelét nem mutatta a terhességnek, a Newcastle upon Tyne városában élő fiatal lány sz...

Profi albumborító újragonodolás
A világ megőrül az Instagram-fotókért, sokan meg is próbálják elkészíteni a legnépszerűbbek utánzatát. No, ez általában nem jön össze. Inkább halálian poénos eredmények születnek, amiken a fél világ kacaghat. Kis pálmafa vs. Nagy pálmafa Téli művészfotó vs. Egyéni hómaszk Mert lovon b...