Napi horoszkóp – 2018. május 25.

Napi horoszkóp – 2018. május 25.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a pénzhez való viszonya meglehetősen szeszélyes. Zseniális befektetőnek érzi magát, de ez nem mindig így van, rendszerint túllő a célon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Amit kimond, azt úgy is gondolja, és nagyon megbízható. A reakcióidején azonban javítani kellene egy kicsit.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sikeres nap elébe néz, egy komoly ajánlattal keresheti meg valaki. A döntéssel várjon pár napot, és ne csak az anyagi szempontokat vegye figyelembe!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma remek diplomáciai képessége van, így ébred, és ezt ki is használja, békét teremthet a családtagjai között. Mindeközben észrevétlenül arra is rábírja őket, hogy elfogadják egy tervét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tudásvágya nagyon erős. Ideális a mai nap bármilyen képzés elkezdésére. A munkájában érdekes tapasztalatokat gyűjthet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most a figyelme központjában a takarékosság és a vagyonszerzés áll. Komoly gondot jelenthet viszont, ha ezt túlzásba viszi, az örökös aggódása a pénzügyei felett elégedetlenné teheti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Erős ösztönzést érez a pénzszerzésre, és a mai napon az anyagias oldaláról mutatkozik meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nyílt és őszinte ember hírében áll. Mindenkit elfogad olyannak, amilyen, hacsak nem szűri le a becstelenség jeleit. A gyermekeivel meggyűlhet a baja…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A lakásában most készülhet gáz- vagy vízszerelési munkálatokra, amit utána nagytakarítási munkálatok követnek. Kitartásra és türelemre lesz szüksége mindehhez.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha vezető beosztásban van, sokak tiszteletét, szeretetét kivívja ma. Valamelyik kollégája az ön számára szinte elfogadhatatlan ajándékkal lepi meg.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön híres barátkozó hajlamáról, de ha őszinte akar magához lenni, egy kezén meg tudja számolni, hány igazi barátja van.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Éles elméje és eredeti gondolkodása van, mert a harmadik sorsterületét most az Uránusz foglalja el. Az élet nagyobb kérdéseire szeretne most választ kapni. Ehhez érettségre van szükség.


Nyíregyháza - Egyszerű elbizonytalanodás, avagy elmarad az érzelmi érés? „Úgy érzem, nem halad a kapcsolatunk, egy helyben állunk” – hangzik el a jól ismert mondat, amikor egy párkapcsolat nem halad egyről a kettőre. Az elköteleződés hosszú folyamat, amit nem lehet siettetni. Erről szól pszicholó...
Az étrend a fogyás kulcsa
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ismerje meg a fogynivágyók új csodafegyverét, a magas fehérje­tartalmú diétát! Több protein fogyasztásával akár 43 százalékkal több zsírt veszíthet a súlyából. A legújabb dietetikai ajánlások szerint a magas fehérjetartalmú fogyókúrák jóval hatékonyab...