Napi horoszkóp – 2018. május 19.

Napi horoszkóp – 2018. május 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az ön uralkodó bolygója a Mars ma kellemes fényszöget alkot a Nappal. Az életkedve és az energiája megnövekszik. Viselkedése határozott és magabiztos.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vénusz Istennő, aki az ön pártfogója, ma belép az érzelmes Rák jegyébe. Ön ma nosztalgikus hangulatba kerül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon fontos döntéseket hozhat. Ez az elhatározása hosszú távra szólhat, viszont az öntől megszokott optimizmus gyengébb lehet a szokottnál. Netes levelezései késhetnek egy kicsit.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön felett uralkodó Hold most a saját jegyében tartózkodik: önnek nem sok oka lehet az aggodalomra a másik nemet illetően, mégis kétségek gyötrik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagyon pozitív energiái vannak a mai napon. Képes az önzetlenségre, a párja érdekeit nagyvonalúan a sajátjai elé helyezi.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma nagyon fegyelmezett a munkavégzésben, de kevés türelmet tanúsít az unalmas rutinmunka iránt. Fizikai szinten a stressz bőrpanaszokat okozhat. Idegrendszere kissé túlfeszített.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma megmutatkozik a kockázatvállalási hajlama, amelyben lehet némi játékszenvedély is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az önt uraló Mars Istenség a költözés gondolatát ülteti el ma önben, elégedetlen a körülményeivel és főleg azokkal az emberekkel, akik körbeveszik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma a Vénusz belépett az ön nyolcadik sorsterületére a Rák jegyében, ez most romantikusabb hangulatba kergeti, féltékenysége szétrombolhatja párkapcsolatát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nehezen megkeresett pénzét most ne költse el és legyen körültekintő a befektetéseit illetően, mert számításaiba hiba csúszhat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mars beköltözött az ön első sorsterületére, ami most tömérdek függetlenség- és szabadságvággyal látja el önt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Vénusz a Rák jegyében belépett az ötödik sorsterületére, ami romantikus és szerelmes hangulatba keríti, érzelmei viszonzásra találnak. Ma alkotótevékenységben vehet részt.


Forrás: curiousmindmagazine.com
Íme egy villámgyors személyiségteszt, ami pillanatok alatt fény derít a legjellemzőbb tulajdonságaidra. A kérdés egyszerű: te mit látsz a képen? Egy óriási krokodilt látsz? Nos, akkor te bizony a többséghez tartozol. Ez jelen esetben annyit jelent, hogy nem szereted túlzottan a kockázatos helyzet...

collage-ohne-titel-15
Meglepő dolgokra képes az emberi elme. Letarolta a netet egy néma gif, amin villanyoszlopok ugrálóköteleznek a határban. No de miért? Mert hiába nincs semmiféle hangja a gifnek, az emberek mégis hallották az ugráló oszlopok puffanásait. De mi lehet ennek a magyarázata? A videóból kiderül! For...