Napi horoszkóp – 2018. május 12.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. május 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Barátai egy kisebb összejövetelre meglátogatják önt az otthonában, nagyon jó a hangulat, erről gondoskodik az első sorsterületen álló Hold.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Nap, a negyedik sors­terület ura a Bika jegyében tartózkodik, emiatt szülei valószínűleg meglátogatják önt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Barátai társaságában tölti a mai estét, ahol magas röptű beszélgetések színesítik a hangulatot. Ma nagyobb türelmet tanúsít az önnel szokatlanabb életstílussal és világnézettel rendelkező emberekkel szemben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az uralkodó planétája, a Hold a Kos jegyében van, ez most önt gyors helyzetfelismeréssel és a szokottnál harciasabb magatartással ruházza fel.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma este az otthonába valószínűleg vendégeket hív: messze földön nincs önnél kiválóbb házigazda, vendégszeretetének elismertsége büszkévé teszi.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy családi, rokoni konfliktusban önre hárul a döntőbíró nem túl kellemes szerepe. Önben azonban megvan az érzék és határozottság ahhoz, hogy lojális legyen.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz ma biztosítja a kiváló és hajlékony szellemi képességet a kilencedik sorsterületről.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Céltudatossága ma hallatlan önuralomra készteti, rendíthetetlen nyugalmával képes lesz kivárni azt a pillanatot, amikor megvalósíthatja szándékát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az uralkodó planétája, a Jupiter a tizenkettedik sorsterületről önt ma érdekes tapasztalatokhoz segíti. A felismeréseit ossza meg másokkal is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Önből csak úgy sugárzik a vezetői hajlandóság, kitűnő stratéga, a mai napot is azzal tölti, hogyan tudna a ranglétra fokain feljebb kerülni. Próbáljon meg azért egy kicsit lazítani is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hétvégéjét a jövője tervezgetésével tölti, ennek érdekében belecsöppen egy olyan társaságba, akik szélesebb érdeklődéssel vannak a társadalmi problémák iránt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön szívesen hoz áldozatot az elesettekért, nagyon érzékeny, és ez ma tettekre sarkallja. Valaki segítségére siet, és ez jó érzéssel tölti el önt is, így boldogabb lesz a mai napja.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Okos időbeosztással, becsületes felkészüléssel nem lesz a vizsga akadály. Literszámra fogy a kávé, az energiaital, fáradtan telnek a nappalok, könyvkupacok hevernek a lakásban mindenütt. A napokban az érettségiző diákok gombóccal a torkukban indulnak az írásbelikr...

A természet újjászületését az évszakkal együtt mi is átéljük
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A „ravasz tavasz” praktikáihoz ad tanácsokat az orvos-természetgyógyász. Melegben jólesik a kellemes szélfúvás, de ha metszővé válik, védeni kell a nyakat, a vállat, és annak nagyon érzékeny hátsó részét. Meleg sál viselésével, a napi hőmérséklethez igazodó öltözk...