Napi horoszkóp – 2018. június 30.

Napi horoszkóp – 2018. június 30.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Marssal együtt állásban aktiválja ma az ön tizenegyedik sorsterületét, felkérhetik, hogy egy csoport közös céljaiért tegyen. A közösségen belül nézeteltérések várhatók, mert ön nem kíván kötelességeinek eleget tenni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma a Hold kedvezőtlen fényszöget alkot az Uránusszal, ami az ön jegyében tartózkodik, emiatt ön nagyon makacs módon viselkedik, nem tűr el semmilyen beleszólást a környezetétől. Természetes mindez vitákat eredményez, ön most mindennek ellenszegül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az ön kilencedik sorsterületét aktiválja, nagyobb utazásra szánja el magát, olyan társasággal, akikkel hasonló a világnézetük, az egész utazást végig beszélgetik, mély meglátásokra tehet szert. Az izgalmak iránti igénye végtelen, vitatkozó készsége ma kiemelkedő.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az önt uraló Hold ma a Vízöntő jegyében tartózkodik, ez még több segítőkészséggel ruházza fel önt. Elkötelezettsége nem személyhez, hanem eszméhez kötődik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön hetedik sorsterületén tartózkodik ma a Hold és Mars, ami önt partnerével szemben igen ingerlékennyé és türelmetlenné teheti. Ma hajlama lehet az elhamarkodottságra, csak a saját feje után kíván menni. Fékezze magát és törekedjen a kompromisszumra!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold-Mars együttállása ma az ön hatodik sorsterületén halad át, ez feltételez némi túlhajszoltságot a munka területén, ami stresszt okozhat. Étkezésére jobban oda kell figyelnie. Háziállatai is több gondoskodást igényelnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Gyermekekkel kapcsolatos kérdések kerülnek ma fókuszpontba. Bármilyen kreatív tevékenységbe kezd ma, az virulni fog. Sportokhoz, szerencsejátékokhoz nagy kedvet érez, de túl sokat ne kockáztasson és végleges döntéseket se hozzon!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a negyedik sorsterülete aktivizálódik, ez lehetséges, hogy az ön alapvető biztonságát kérdőjelezi meg. Ön mindenáron nyugalomra törekszik és családja számára is ezt szeretné biztosítani. Hajlama van az elhamarkodottságra, tartózkodjon a kapásból meghozott döntésektől!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egyre gyorsul a mindennapi tempó, ma szorosabb kapcsolata lehet a közvetlen környezetével. Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma a pénzügyi eszközök és javak állnak érdeklődése fókuszpontjában. Talán komoly kiadások várhatók, vagy nagyon drága eszközök vagy szolgáltatások megvásárlása lehetséges. Ne legyen mohó és ne vállaljon meggondolatlan anyagi kötelezettségeket!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön ma cselekvő helyzetben van, tele önbizalommal és önállósággal, ez rengeteg energiát és komoly kezdeményezőkészséget jelezhet. A testi energia és vitalitás, amivel ma ön rendelkezik, segítséget nyújthat az önmegvalósításban.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma sok időt tölthet egyedül, talán olyan kutatáson dolgozva, ami igényli az elvonulást. Gyűjtse be az információkat, de annak rendszerezésére ráér később is.


Budapest - A legfiatalabb generáció a legoptimistább, ha pénzügyekről van szó; a magyar fiatalok jellemzően váratlan kiadásokra és ingatlanvásárlásra takarékoskodnak legtöbbet - derült ki az Intrum európai fogyasztói fizetési jelentéséből, amely a 18-24 év közötti fiatalok pénzügyi szokásait vizsgál...

Földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet: köztük azt a férfit, aki a világon a legtöbb piercinget viseli a testén. Egy kommentelőt idézve, megnéznénk, ahogy egy repülőtéren ahol átvizsgálják fémdetektoral... Forrás: youtube / [ TOP 5 ] MAGYAR [related-...