Napi horoszkóp – 2018. június 28.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. június 28.
© Illusztráció: getty images
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Leginkább egy sportegyesületben talál rá a legjobb barátaira a mai napon, ahol lehet, máris segítséget nyújthat, mert a Mars képes váratlan testi sérüléseket okozni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön ma kifejezetten lázadó hangulatban van, ennek céltáblája felettese lehet. Nem ajánlatos ujjat húzni a nálunk erősebb emberekkel, ezt ne feledje!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Előfordulhatnak most utazással kapcsolatos sérülések. Viszont idegen kultúrák tanulmányozására, nyelvtanfolyamok megkezdésére vagy informatikai ismeretek megszerzésére is van lehetősége.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma Telihold van a Bak jegyében, ez az ön hetedik sorsterülete, ami valószínűleg önt igen szerelmes, odaadó hangulatba kergeti.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önt megérintette jelenlegi párkapcsolata olyannyira, hogy bármit képes megtenni, vagy felismeri: a lezáráson kellene törnie a fejét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Mars az ön nyolcadik sorsterületén a közös elszámolású ügyek rendezésére sarkallja önt. Valamilyen hagyaték tárgyalása is terítéken lehet most. Esetleg egy vállalkozás megszüntetése.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy nem úgy sikerült az év végi bizonyítvány, ahogy ön elképzelte, és sajnos kell egy magántanárt fogadni gyermekei mellé.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Megint kitört a családi perpatvar, szüleivel sincs jó kapcsolatban. Uralkodjon magán, járjon edzésre valahová, ahol levezetheti a feszültséget.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha nem autóval közlekedik, akkor is vigyázzon nagyon az úttesten. Lehetséges egyet nem értés testvérekkel vagy szomszédokkal. Ön legyen a bölcsebb!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Telihold ma az ön jegyében van, ez kissé feszültté teheti, pesszimista, úgy érzi a pénzügyei sem alakultak kedvére és ön nem szereti a felesleges köröket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mars ma az ön jegyében igen nagy vasakarattal ruházza fel önt, kifejezetten elszánt és semmi nincs, ami meghátrálásra késztetné.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Önben hatalmas a segítőkészség, kész bármikor másokért dolgozni, és szinte „olvas” másokban, mindig tudja, hol van önre szükség.


Illusztráció: Pixabay
Budapest - A napsütés, a leégés okozta daganatos megbetegedések veszélyeire figyelmeztetett Wikonkál Norbert, a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának egyetemi tanára az M1 aktuális csatornán kedden. Fontos az évi egyszeri szűrés, mivel az emberekben még nem tudatosult a...

collage-ohne-titel-70
Földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet: köztük azt a férfit, aki a világon a legtöbb piercinget viseli a testén. Egy kommentelőt idézve, megnéznénk, ahogy egy repülőtéren ahol átvizsgálják fémdetektoral... Forrás: youtube / [ TOP 5 ] MAGYAR [related-...