Napi horoszkóp – 2018. június 28.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. június 28.
© Illusztráció: getty images
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Leginkább egy sportegyesületben talál rá a legjobb barátaira a mai napon, ahol lehet, máris segítséget nyújthat, mert a Mars képes váratlan testi sérüléseket okozni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön ma kifejezetten lázadó hangulatban van, ennek céltáblája felettese lehet. Nem ajánlatos ujjat húzni a nálunk erősebb emberekkel, ezt ne feledje!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Előfordulhatnak most utazással kapcsolatos sérülések. Viszont idegen kultúrák tanulmányozására, nyelvtanfolyamok megkezdésére vagy informatikai ismeretek megszerzésére is van lehetősége.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma Telihold van a Bak jegyében, ez az ön hetedik sorsterülete, ami valószínűleg önt igen szerelmes, odaadó hangulatba kergeti.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önt megérintette jelenlegi párkapcsolata olyannyira, hogy bármit képes megtenni, vagy felismeri: a lezáráson kellene törnie a fejét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Mars az ön nyolcadik sorsterületén a közös elszámolású ügyek rendezésére sarkallja önt. Valamilyen hagyaték tárgyalása is terítéken lehet most. Esetleg egy vállalkozás megszüntetése.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy nem úgy sikerült az év végi bizonyítvány, ahogy ön elképzelte, és sajnos kell egy magántanárt fogadni gyermekei mellé.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Megint kitört a családi perpatvar, szüleivel sincs jó kapcsolatban. Uralkodjon magán, járjon edzésre valahová, ahol levezetheti a feszültséget.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha nem autóval közlekedik, akkor is vigyázzon nagyon az úttesten. Lehetséges egyet nem értés testvérekkel vagy szomszédokkal. Ön legyen a bölcsebb!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Telihold ma az ön jegyében van, ez kissé feszültté teheti, pesszimista, úgy érzi a pénzügyei sem alakultak kedvére és ön nem szereti a felesleges köröket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mars ma az ön jegyében igen nagy vasakarattal ruházza fel önt, kifejezetten elszánt és semmi nincs, ami meghátrálásra késztetné.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Önben hatalmas a segítőkészség, kész bármikor másokért dolgozni, és szinte „olvas” másokban, mindig tudja, hol van önre szükség.


Budapest - A napsütés, a leégés okozta daganatos megbetegedések veszélyeire figyelmeztetett Wikonkál Norbert, a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának egyetemi tanára az M1 aktuális csatornán kedden. Fontos az évi egyszeri szűrés, mivel az emberekben még nem tudatosult a...

Földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet: köztük azt a férfit, aki a világon a legtöbb piercinget viseli a testén. Egy kommentelőt idézve, megnéznénk, ahogy egy repülőtéren ahol átvizsgálják fémdetektoral... Forrás: youtube / [ TOP 5 ] MAGYAR [related-...