Napi horoszkóp – 2018. június 2.

Napi horoszkóp – 2018. június 2.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon szenvedélyes hangulatban van, úgy tűnik, ma kitörhet végre a megszokott kerékvágásból, és barátaival egy görbe estét kanyarít.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma különösen könnyen teremt kapcsolatot, nagyon megértő az önhöz közelállókhoz. Ma a társasági élet igen fontos önnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon az eszmecsere és a gondolatközlés rendkívül fontos szerepet tölt be, nagyon szeretné ma hallatni a hangját, szinte késztetése a beszéd. Nagyon gyorsan vág az esze.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Vénusz és a Hold szemben állásának következményében fogékonnyá válik partnere igényére, ha kell a gondoskodó szülőt, a csábítót is képes adni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nem tud társaság nélkül meglenni, hajlamos lehet még a saját rovására is előtérbe helyezni partnerét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon az ön ötödik sorsterületén elhelyezkedő Hold-Plútó együttállásnak köszönhetően az ön érzelmi energiái felerősödnek, szinte indulatosan viselkedhet kedvesével.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Önnel ma nagyon ­könnyű kijönni, biztonsággal kapcsolódik más emberekhez, mert nem érdekli önt a versengés.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önben ma ismét hatalmas önbizalom van, mert érzi magában az erőt, hogy képes boldogulni a világban, és már nem lehet megfélemlíteni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma is befelé figyel, és érzi annak meggyőző igazolását, hogy rátermett, megbízható. A partnere visszaigazolásai is megerősítik ebben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az ön jegyében ma együtt áll a Hold a Plútóval, ez nagytakarításra ösztönzi. A külső változásokat mindig egy belső változás előzi meg.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mars az ön jegyében kiapadhatatlan mennyiségű energiát biztosít, amelyet előnyösen használhat fel célja érdekében.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma igénye van a változatosságra. Szenzibilitása sérülékennyé teheti, csak annyit segítsen amennyi még nem teher, mert ön szélsőségességre és önfeláldozásra bármikor képes.


London - Az elhízott, ám egyébként egészséges nőknek nagyobb szív- és érrendszeri kockázatokkal kell számolniuk, mint a normál testsúlyúaknak egy nagy létszámú, hosszú időtávú amerikai kutatás szerint. A kutatók több mint 90 ezer amerikai nő egészségének alakulását követték akár három évtizeden á...

Budapest - A mesekönyv szövegéhez szorosan kapcsolódó illusztrációk jelentősen hozzájárulnak az óvodások meseértéséhez - derült ki egy friss kutatásból. Takács Zsófia Katalin, az ELTE PPK Kognitív Fejlődés és Oktatás Kutatócsoport vezetője és Adriana G. Bus (VU University Amsterdam) szemmozgásköv...