Napi horoszkóp – 2018. június 19.

Napi horoszkóp – 2018. június 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Különösen fontos, hogy csak az adott problémára összpontosítson. Zárja le a folyamatban lévő ügyeit, mielőtt elindul az új úton.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kalandozni vágyik, letérni a megszokott útról. Nem szabad vakmerőnek lenni, látnia kell maga előtt a megoldásokat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem lesz egyszerű az úton maradni, de kitart, mert fontosnak tartja a céljait. Olyan akadályok várnak önre, melyekre ugyan számított, de mégis bízott abban, hogy elkerülheti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szívesen vonul félre, örül annak, hogy most a környezetében élők jobban vágynak a középpontban lenni, így nem is próbálják önt az előtérbe tolni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne várjon tovább, lépnie kell. Eddig abban bízott, jön majd valaki, aki megmutatja a helyes utat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár vannak tervei erre a napra, ne bánja, ha eltérítik. Nem merne egyedül ugyanis olyan úton elindulni, ami ismeretlen akadályokkal terhelt, de ha már mások is ezt javasolják, felbátorodik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tegyen a siker érdekében, ne csak várja a csodát. Elhatározás kérdése, hiszen megvan önben az elszántság.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár úgy érzi, ez nem az ön napja lesz, mégse adja fel az első akadály láttán. Addig is, míg ismét önmagára talál, keressen egyszerűbb feladatokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehezen tud önfegyelmet gyakorolni és az indulatainak parancsolni. Márpedig a kérdést csak akkor tisztázhatják, ha végig nyugodt marad.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Induljon el bátran az úton, amit kitűzött maga elé. Bár vannak még kétségei, hogy valóban felkészült, de a lehetőség most adott.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Magabiztos, ennek köszönheti, hogy képes a véleményét szavakba foglalni és azt meg is védeni. Ne legyen heves.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Legyen határozott, de mégis nyitott a környezetében élők felé. Bár a terveit alaposan átgondolta, érdemes meghallgatni a tanácsokat, melyeket a tapasztaltabbak osztanak meg önnel.


A szülő feladata segíteni a gyermeknek abban, hogy minél kisebb töréssel vészelje át a válás időszakát
Debrecen - A válások száma a 40-50 éves korosztályban ugrásszerűen megnő, és az elhidegülés csak az egyik ok. A válás is egyfajta gyászfolyamat, hiszen a feleknek el kell engedniük a múltjuk egy részét, mivel csak akkor tudnak új életet kezdeni. Meg kell barátkozni az eddig ismeretlen élethelyzet...
Egy romantikus utazás pihentet és a kapcsolatnak is jót tesz
Debrecen - Akik rendszeresen járnak utazni, wellnessezni, azok tudják, hogy bizony gyerekekkel mindenhol számolni kell. Felnőttként nekünk kell alkalmazkodni, felvenni a tempójukat, tolerálni a hangulatingadozásukat, vigyázni az épségükre. A családbarát szállodák mellett ma már hazánkban is vannak „...