Napi horoszkóp – 2018. június 13.

Napi horoszkóp – 2018. június 13.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma az Ikrek jegyében áthaladó Újhold az ön harmadik sorsterületét érinti, amikor is új kezdetekre lehet számítani. Itt az ideje beadni a pályázatokat, meg kell írni az elmaradt leveleket, bepótolni az elmaradásokat. Kedvező időszak új dolgok megtanulására, beiratkozni egy új tanfolyamra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az Ikrekbe eső Újhold az ön második sorsterületén van, a pénzügyi kérdések a mai nap folyamán élete középpontjában állnak. A reális pénzügyi célok megteremtése, valamint a költségvetések és más ésszerű pénzügyi tervezési projektek megfogalmazása ebben az időben előnyben részesül. A jövedelmek növelésének megnyugtató módját megtalálja.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az Újhold az ön jegyében van, és az uralkodó bolygója is átlépett a Rák jegyébe, ez egy jelentős változás időszaka. Ma jobban odafigyel mások érzéseire és a viták során kevésbé lesz lehengerlő, több időt szán a gondolkodásra, jobban megfontolja a bírálatot.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az Ikrekbe eső Újhold az ön tizenkettedik sorsterületén halad át, itt az ideje a lelki feltöltekezésnek, ez az Újhold legérzékenyebb elhelyezkedése. Késztetése van arra, hogy megtalálja az érzelmi nyugalmat, biztonságot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A tizenegyedik sorsterületen helyezkedik el a mai Újhold, amely kapcsolódik a hálózatépítéshez, kapcsolattartáshoz, csoportos tevékenységekhez és az üzletből származó jövedelemhez. Legyen ma résen, éljen a lehetőségekkel!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az Ikrek jegyében álló Újhold ma az ön karrier sorsterületét érinti. Jó alkalom új üzleti tervek és célok kidolgozására. A munkahelyén kiemelkedő siker érheti!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az Ikrek jegyében elhelyezkedő Újhold nyugtalanságot és elégedetlenséget okozhat önnek, rosszul viseli a mindennapos rutint, kötöttségeket. Az élet azonban új perspektívát kínál, vagy egy olyan kalandot, ami alaposan felkavarja az állóvizet…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az Ikrekben elhelyezkedő Újhold jó alkalom arra, hogy az intimitás kérdéseire, valamint az önismeret fejlesztésére koncentráljon. Kedvező mai nap pénzügyi terv, a megtakarítási terv megkezdésére, kölcsön felvételére, valamint a számviteli munkára.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az Ikrek Újhold az ön hetedik sorsterületén áll, a partnerség kérdései előtérbe kerülnek. Ma jó ötlet kölcsönösen támogató emberekkel dolgozni, a csapatmunka most jelentős sikereket hoz!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az Újhold a hatodik sorsterületen olyan időszakot jelez, amikor az új étrendek, az egészséges szokások kialakítása könnyedén megy. A mai napon vágyik arra, hogy a dolgok elrendeződjenek, és sikerül is megteremtenie a nyugalmat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az Ikrek jegyébe eső Újhold, ami az ön ötödik sorsterületét érinti, a kreatív önkifejezésről szól, sikeres lehet minden alkotó tevékenység. Ön nagyon is romantikus hangulatban van, mutassa ezt ki a párja felé!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai napon család lehet fókuszban. Az ön negyedik sorsterületén áthaladó Újhold az Ikrek jegyében, az intimitást és a sebezhetőség kérdéskörét feszegeti, itt az ideje, hogy megfogalmazza igazi érzéseit és szükségleteit.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nagyjából minden kétszázadik önfotó balesettel végződik. Ötből négyen dokumentálják a nyaralás pillanatait közösségi médiában, kétharmaduk már az üdülés alatt posztol – derült ki a Szallas.hu legfrissebb felméréséből. A kutatás szerint a válaszadók alig tíz százalék...

A kihagyott reggelinek komoly szerepe van az elhízásban
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha kihagyom a reggelit, lefogyok; elég, ha bekapok pár falat péksütit a metróban; az italok nem számítanak a napi kalória-bevitelbe… Sorolhatnánk a reggelizés körüli tévhiteket, amik oda vezetnek, hogy tízből három magyar teljesen kihagyja az egyik legfontosabb főétk...