Napi horoszkóp – 2018. június 12.

Napi horoszkóp – 2018. június 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az önbizalma az egekbe szökik, ezért tárgyalásain sikerre számíthat, bátran élni fog a lehetőségekkel. Szellemileg nagy teherbírással rendelkezik és kihívásként fogadja bármely félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembe kerül.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma a pénzügyek kerülnek fókuszba. Nem ül otthon karba tett kézzel, tervezni és intézkedni kezd. Könnyen megtalálja az anyagi forrást, ami kötődhet valamely művészeti ághoz és leginkább ezt valamely társulás útján teszi.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma három gyors mozgású planéta tartózkodik a jegyében. Ez kiemeli az ön alaptulajdonságait. Ma pillanatok alatt változtatja nézeteit, de nem azért, mert bizonytalan, hanem mert annyira gyors észjárású. Vigyázzon, a munkatársai lehet, hogy nem tudják tartani a tempót…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold ma az Ikrek jegyében jár – ez önt is kissé könnyedebbé teszi, fantáziagazdagsága ma különösen kiemelkedik. Vonzza a színház világa. Minden kötöttséget és feladatot elkerül. Pénzügyileg szerencsésnek ígérkezik a mai nap.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma három planéta tartózkodik az ön tizenegyedik sorsterületén, ami biztosítja önnek a közösségi élményeket. Ma szívesen van emberek között, keresi mindazok társaságát –főleg a fiatalabbakét – akik gondolkodása az önéhez hasonlóan nyílt és könnyed.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön éles ésszel és analitikus értelemmel van megáldva, a mai nap folyamán a részletekig tud hatolni. A siker nem marad el, új, izgalmasabb feladatokat kap a főnökeitől.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma önt nagyon vonzza a távoli világok kultúrája, érdekelheti a filozófia, vallás, egzotikus szokások és minden, ami szellemi horizontját bővítheti. Ön ösztönösen jó tanácsadó és bölcs barát, ma is segít egy ismerősének.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön kiváló befektető hírében áll, ma is rendkívül kedvező tárgyalásokra van kilátása, különösen közös tulajdonú vagy finanszírozású ügyletekben. A sikeres tárgyalásokat kedvező szerződéskötések követik, amivel méltán lehet elégedett. Eredményes lépéseket tehet hívatása bármely területén, önbizalma növekedik és minden bizonnyal remekül fogja érezni magát a bőrében.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem járna jól, ha ma csak magára támaszkodna, itt az ideje a másokkal való együttműködésnek! Kedvező időszak ez mindenféle társuláshoz, sikeres szerződéseket köthet, bármilyen témában kedvezően tárgyalhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most érdeklődéssel fordul mindent egészséget érintő témához. A mai nap egyike lehet azoknak, amikor mindenféle új ötlete támadhat, hogy munkáját hogyan tegye hatékonyabbá. Vegye figyelembe kollégái érdekeit is, amikor előáll briliáns javaslataival.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Merkúr az ötödik sorsterületén halad át, ennek megfelelően valamilyen kettősséget teremt a szerelem területén. Talán a saját érzéseiben bizonytalan, talán a párja hűségét kérdőjelezi meg… Ne hozzon ma döntést érzelmi ügyekben!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most szívesen bíbelődik az otthona, kertje csinosítgatásával. Takarítás közben fénykép albumra bukkanhat és a család múltjában való elmélyedés tartja fogva. A családi élet biztonsága lesz a legfontosabb.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Lássuk be, sokszor nem azért vásárolunk új ruhákat, mert égető szükségünk van rájuk, az esetek többségében inkább arról van szó, hogy már rettentően unjuk a régi darabokat. Így persze rengeteg pénzt dobunk ki az ablakon. Az alábbi videóban mutatunk néhány trükköt, me...

Ha a 90-es években születtél, vagy azelőtt, akkor te is tudod jól azt, hogy voltak bizonyos dolgok, amivel az akkori gyerekeknek meg kellett birkózniuk. A mai fiataloknak a legtöbb ilyen egykori problémáról fogalma sincs, amit legfőképpen a világunk rohamos fejlődésének köszönhetünk. Néhány ezek kö...