Napi horoszkóp – 2018. július 17.

Napi horoszkóp – 2018. július 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Erőteljes lelki megújulásban lehet része, mire továbbáll a mai nap, másképp látja önmagát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mindenféle kapcsolata jól alakul ma, különösen a szoros társkapcsolatok és barátságok. Meglepő ismeretséget is köthet valakivel, az illető nagy hatással lesz önre!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Valószínűleg ma sok örömöt talál a munkájában és szívesen vállal belőle többet is, mint általában. Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben lesz része, de a személyes elégedettség is sokat ér.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Többet termel, és pozitív ösztönzést is kap feletteseitől, és talán ez pénzügyileg is helyrebillenti majd a mérleget.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr az ön első sorsterületén halad. Ha képes koncentrálni a feladataira, akkor most nagyot léphet előre! Üzleti tárgyalásaiban is sikeres lesz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vénusz az ön első sorsterületén áthaladva rendkívüli vonzerővel ajándékozhatja meg. A mai nap kedvezően fog hatni szerelmi kapcsolatára.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ez egy jó nap befektetésekhez vagy vagyonszerzéshez, kellő odafigyeléssel remek szerződéseket tud kötni. Jogi ügyek intézésére is alkalmas a mai nap.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mindenféle kapcsolata barátokkal, csoportokkal, ismerősökkel vagy üzlettársakkal nagyon kedvezően alakul ma, jó alkalom a mai tárgyalásokra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Vénusz meglátogatja az ön tizedik sorsterületét. Azon kaphatja magát, hogy romantikus érzelmeket táplál valamelyik felettese iránt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sajnos ma értelmetlen pénzügyi kockázatot vállal, pedig teljes erejéből küzd az anyagi biztonság megteremtéséért.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most belül keresse ingerlékenysége vagy csalódottsága okát, feltehetően egy régi sérelem az oka. Ha lehet, most dolgozzon inkább egyedül, vagy segítsen másoknak valamilyen jótékonysági akció keretein belül.


Nagyon úgy fest, hogy a hihetetlen emberekből sosem fogyunk ki: földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet, akik akár szuperhősök is lehetnének. Akad itt olyan, akinek szuper memóriája van, vagy akinek hihetetlenül erősek a csontjai, de olyan is, aki valami elképesztő...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az első szál cigit serdülőkorban szívják el, onnantól nehéz róla lemondani. Bár csökkent hazánkban a női dohányosok száma, arányuk továbbra is magasnak számít európai összehasonlításban. Annak ellenére, hogy a hölgyek egyre tájékozottabbak a kockázatokkal kapcsolatb...