Napi horoszkóp – 2018. július 16.

Napi horoszkóp – 2018. július 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A figyelme fókuszában most a karrierje áll. Minden gördülékenyen alakul, sőt valamilyen váratlan előnyhöz is juthat a mai napon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bánjon óvatosan az élvezetekkel, ma emésztési zavarok kínozhatják. Nagyon kedves, gyengéd és romantikus hangulatban van.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ön által értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel fog foglalkozni, és azzal, hogy előrelépjen és pénzt csináljon végre a terveiből. Sikeres lehet az üzleti életben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha szűkre szabott keretekkel kell gazdálkodnia, jobb, ha elkerüli azokat a boltokat, amelyeket szeret, mert többet költhet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A pénzzel kiegyensúlyozottan és jól bánik ma, örül a komfortnak és a kényelemnek, ami körbeveszi. Szereti és keresi az érzelmi és anyagi biztonságot.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vénusz az ön jegyében tartózkodik ma. Ma nagyon jó hatással van másokra, hiszen kedves és megértő, és szívesen meghallgatja akár vadidegenek közlendőjét is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jól alakulnak a kapcsolatai, és ön tesz is ezért a kellemes légkörért. Mások boldogságához hozzájárulni örömet okoz önnek!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma önt elkényezteti a szerencse, minden bizonnyal meghívják önt egy rendezvényre, ahol nagy közkedveltségnek örvendhet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lazának, elégedettnek, kedélyesnek érezheti magát, kiváló a hangulat a vakációzáshoz. A mai fényszögek pénzt is hozhatnak a házhoz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon gyakorlatias szellemi állapotban van ma, az aprólékos munkákat nagyon jól el tudja végezni. A párkapcsolata is jól alakul, mentes minden vitától.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Váratlan anyagi előnyökre tehet szert. Jó alkalom biztonsági kötvények beváltására vagy vásárlására.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma a Vénusz és a Hold is az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, romantikus és nosztalgikus hangulatban van, szerettei javaslatait szívesen fogadja. Érzéseit szabadon kifejezi, elengedi magát.


Egy speciálisan felkészült pszichiáter vagy pszichológus tud segíteni a pánikbetegeken
Debrecen - A pánikbetegség hátterében többnyire valamilyen veszteség áll. Erős szorongás, heves szívdobogás, végtagzsibbadás vagy -remegés, fulladás, hasmenés, és akár halálfélelem is jelentkezhet annál, aki pánikrohamot él át. A tünetek derült égből villámcsapásként érik a betegeket, akik többny...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A napsütéses órák számának növekedésével bőrünk ápolása is nagyobb odafigyelést igényel. Nyáron elengedhetetlen a fényvédelem, azonban más apró praktikákat is be kell vetnünk, ha igazán ragyogó bőrt szeretnénk, hívja fel a figyelmet Balasi Zsófia, a NaturMed Hotel...