Napi horoszkóp – 2018. február 28.

Napi horoszkóp – 2018. február 28.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma könnyen haragra lobban, valószínűleg valamelyik családtagja dühíti fel. Ennek minden bizonnyal olyan régi, elfojtott sérelem az oka, amit most valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés újra felidéz önben.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Minden úgy megy, mint a karikacsapás, a Vénusz a Halak jegyében áll. Az egész napot és az estét is csodálatos hangulatban fogja tölteni. Este randevúra készülhet, öltözzön csinosan!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr kellemetlen fényszögben van a Marssal. Emiatt ön nem annyira friss, mint kellene, és nem tud koncentrálni. Elveszítheti az objektivitását, és könnyen lehet, hogy igazságtalanul hibáztat másokat. Jó lenne, ha munka után tenne egy nagy sétát, és kiszellőztetné a fejét!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Gyakorlatias hozzáállásának köszönhetően ma nagyon sikeres lesz az üzleti életben. Figyeljen a részletekre, mert bennük rejlik a sikeres megoldás kulcsa. Partnere önzetlen segítségére számíthat, amiért hálát érdemel. Este ne sajnálja az időt a szórakozásra.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan ön azt elképzelte. Sok akadályt kellene leküzdenie, nagyon meg kell erőltetnie magát, hogy elérjen valamit. Most sokkal érzékenyebb lehet, testileg és lelkileg is, mint egyébként. Váratlanul allergiás tünetei jelentkezhetnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Önnek ma remek ötletei, meglátásai lehetnek. Határozott benyomást kelt, és jól tudja érvényesíteni az akaratát. Ha elég önfegyelmet tanúsít, akkor kiemelkedő sikereket érhet el a nap folyamán!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygók aspektusai igen sokfélék, ezért nem egészen világos ön előtt, mit is kell lépnie, ha több esélyes problémával áll szemben. Most könnyen teremt kapcsolatot, ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel, akivel hosszú távon is jól kijönnek egymással.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár nem érzi magát rosszul, de rengeteg munka áll ön előtt, ráadásul könnyen elúszik a feladataival. Tartson időnként szünetet, és ne kapkodjon, ezzel csak ront a helyzeten.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Mars a Nyilas jegyében áll, talán most ezt a napot szívesen ki is hagyná az életéből. Óriási a feszültség a családjában, és sajnos van olyan dolog, amit ön generál. Jobb lenne, ha ön lenne a türelmesebb, és engedne az álláspontjából…

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most remekül együtt tud működni másokkal, a közös munka ma eredményesebb, mintha egyedül dolgozna. Ne csak arra figyeljen, amit mások mondanak, hanem azt is próbálja meg kitalálni, mi az, amit elhallgatnak ön elől!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon vidám és barátságos hangulatban lehet, a jókedve másokra is átragad. Remekül tudja érvényesíteni az érdekeit, anélkül ér célt, hogy másokon átgázolna.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Minden bolygó erősíti önt, így a környezete nagyon is felfigyel önre. A Vénusz és a Neptunusz komoly szerelmet is hozhat.


Washington - Az e-cigaretta napi használata majdnem duplájára növeli a szívroham kockázatát egy új, nagy létszámú amerikai kutatás szerint. Ez az első bizonyíték arra, hogy a nagyjából egy évtizede forgalomban lévő eszközök jelentősen befolyásolják az emberi egészséget, ami arra utal, hogy veszél...

London - Az Y generáció válhat az eddig feljegyzett legtúlsúlyosabb nemzedékké Nagy-Britanniában - figyelmeztetnek a brit egészségügyi szakértők. A lakosságra vonatkozó adatok szerint az 1980-as évek eleje és az 1990-es évek közepe közötti időszakban született britek közül minden tízből legalább ...