Napi horoszkóp – 2018. február 27.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. február 27.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Két bolygó is támadja a Kos jegyét. Rossz hangulatban van, még önmagával is elégedetlen tud lenni. Nyugodjon meg, ön mindig a megfelelő öltözéket viseli, a megfelelő helyre, megjelenése kifogástalan. Legyen egy kicsit elnézőbb!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Fertőzéses betegséget kaphat, ha magába fojtja agresszív, ellenséges érzéseit. Ha egy problémát nem lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha mielőbb megpróbál tiszta vizet önteni a pohárba, vagy legalább beszélni róla.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár az uralkodó bolygója támadást kap a Marstól, ön mégsem fárad el, hanem egyfajta nyugalomban merülhet el, amelyben a dolgokat még tisztábban is látja, mint egyébként. Most éber és laza lesz egyszerre. Ebben az állapotban fontos dolgok kerülnek új megvilágításba!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A rutin, a mindennapok és a monotónia teherként nyomják a vállát. Tartson kisebb szüneteket, és próbáljon egy kis időt szakítani a hobbijára is. Semmiképpen ne kössön fontos ügyekben megállapodásokat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A családi kötelékeket jelképező bolygó áll az ön jegyében. Most önnek kell elintéznie azokat a dolgokat, amelyekkel a család megbízza. Ez lehet olyasmi is, ami összefügg az ön személyes dolgaival, vagy kedvesével való együttélésben játszik szerepet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma, ha teheti, vegyen ki szabadságot, vagy szabad napot, mert jó lenne, ha azt tehetné, amihez kedve van. Szüksége van arra, hogy felépíthesse önmagát, és a munka helyett megoldást keresne a problémáira. Vásároljon magának valamit, amiben örömét lelheti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma ön sem engedheti meg magának, hogy abba hagyja a munkát, de a megszokottnál több szünetet kellene tartania, ezt fontos lenne lehetővé tenni. Az is fontos, hogy ne foglalkozzon szerződések aláírásával, és nagyobb beszerzéseket se szervezzen a mai napra.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Jupiter a Skorpió jegyében áll. Sokkal többet megengedhet magának, mint máskor. A legszebb az lenne, ha nem kellene dolgoznia, és lustálkodással tölthetné ezt a keddet. Este menjen szórakozni. Élvezze a szabadságát, amivel a szerencsebolygó megajándékozza önt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most óvatosabbnak kellene lennie. A Mars a Nyilas jegyében áll. Elsősorban a családi problémákat kell lerendeznie, és az otthoni dolgokat elintézni. Ha most nem kell dolgoznia, erre lesz bőven ideje, de ha a munkahelyi problémákat is kezelnie kell, akkor húzós lesz ez a nap…

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Rengeteg a tennivalója, és ennek nagy részével meg is tud birkózni, csak kevés dolog marad holnapra. Itt az ideje, hogy telefonáljon a barátnőjének, mert rengeteg dolgot kell megbeszélniük.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egész nap álmodozó és fáradt lesz. Jól sikerülnek viszont a kreativitást igénylő munkák és minden alkotó tevékenység. Az intuíciója most nagyon erős, hallgasson rá!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fontos bolygók állnak a Halak jegyében. Ez kissé több felelősséget ró az ön vállára. Olyan dolgok, amik máskor egy szempillantás alatt sikerültek, most könnyen elfáraszthatják.


Budapest - Az érkező extrém hideghullám nagyon megterheli a szervezetet - mondta Pintér Ferenc meteogyógyász az M1 aktuális csatornán szombaton. Különösen veszélyesnek nevezte, hogy a kifejezetten enyhe tél után jön a hidegbetörés, így az átlagosnál jobban megviseli majd az embereket. Hozzátette,...

Budapest - Követ dobot az állóvízbe egy magyar vállalkozás, amelyik a középiskolák mosdóiban helyez el óvszerautomatákat. Beindult a vita pro és kontra. A berzenkedők azt mondják: Nem jó ötlet! Egy gimis tini még ne szexeljen! Egy kommentelő azt írja: Nem ez a megoldás! A szexforradalom már a gye...