Napi horoszkóp – 2018. december 13.

Napi horoszkóp – 2018. december 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem egyedül járja az útját, emiatt nem is az eredeti elképzelése szerint halad. Bár nem szereti, ha módosítania kell a terveit, most mégsem bánja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kicsúszott a lába alól a talaj, a céljait is szem elől tévesztette. Egyedül nehezen tudná rendezni a gondolatait, ezért keressen segítséget.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Megnyílik ön előtt egy ajtó, melyen már régóta kopogtatott. Talán most értette meg igazán, mit is kell tennie ahhoz, hogy élhessen ezzel a lehetőséggel. Nem elég ugyanis, hogy álmodozik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem kell rohanni, haladjon megfontoltan, lépésenként előre. A kapkodás csak a hibázás melegágya lenne, mivel szellemileg nincs csúcsformában.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne állítson olyan követelményeket, amelyeknek ön sem tud megfelelni. Mérje fel a környezetében élők lehetőségeit és ennek megfelelően terhelje őket.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Akkor tud megfelelő tanácsokkal szolgálni, ha felméri a másik fél helyzetét. Ne engedje el azok kezét, akikét megfogta, kísérje őket végig az útjukon, hogy számíthassanak önre a nap végéig.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egyedül érzi magát, de nincs ez így. Ha nem mondja el, hogy problémák foglalkoztatják, nem kap segítséget. Legyen őszinte azokkal, akikben megbízik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önnek fontos ez az ügy, de nehezen talál hozzá segítséget. Induljon el, talán a lelkesedése végül magához vonzza azokat, akik nyerhetnek általa.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sokat várt a lehetőségre, nem hibázhat. Érthető az izgatottsága, de ne kapkodjon. Már mindent eltervezett előre, tartsa magát ehhez, ne engedje, hogy a lelkesedése vegye át az irányítást.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Amíg nem áll a sarkára, és mond nemet a folyamatosan érkező megkeresésekre, félre is teheti a feladatait. Túl engedékeny, így nem áll ki a saját érdekeiért.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Félreértik egymást, különböző tapasztalataik vannak ugyanis az adott kérdésről. Amíg ezt nem ismerik fel, nem is találnak közös nevezőre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár vonzónak tűnik a lehetőség, de sok benne a bizonytalanság. Ismeretlen a terület, ahova tévedne, így nem is tud felkészülni minden akadályra. A célt elérhetné más úton is.


Amíg nincs átfagyva a talaj, ásózhatunk is
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egy kis téli előzetes után újra őszies az időjárás, így be lehet pótolni, ami elmaradt. Idén nem kell attól tartanunk, hogy bármilyen őszi, vagy tél eleji munkáról lemaradnánk, vagy, ha valamit nem sikerült elvégezni, akkor az már kimaradt a kerti naptárból, mert...

Karácsonykor ünneplőbe öltöztetjük testünket, lelkünket
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Karácsony előtt tényleg mások leszünk? Megváltoznak az érzelmeink a másik ember iránt? Oly sokat beszélünk karácsony közeledtével a szeretetről, hogy az már szinte elcsépelt – mondja dr. Hegedüs Ágnes orvos, a miskolci Pránaház vezetője. Nemrégiben már olvashatt...