Napi horoszkóp – 2018. december 12.

Napi horoszkóp – 2018. december 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bizonyos terveit ma mind hivatása, mind magán­élete területén könnyen meg tudja valósítani. Továbbra is következetesen kell dolgoznia ezeken.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Még a véletlen is az ön malmára hajtja a vizet, így jó pontokat szerezhet a munkahelyén. Az útjuk a párjával csak akkor sikerül, ha nem kötekszik vele.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hevesen védelmezi az igazságot, ha személyesen is érdekelt a dologban. Ezúttal akkor is tegye meg ezt, ha valaki másnak a hitelességéről van szó!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold nem jó fényszögben van a Rák jegyével, és ezért kedvetlenebbé válik. Figyeljen oda, hogy ne kövessen el könnyelműségből hibákat. Sikerül egy kitűnő alkalmi vételt elcsípnie.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez minden bosszúságot gyorsan elfeledtet. Ez a nap tökéletesen alkalmas arra, hogy végre egy kicsit feltöltődjön.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma semmi sem tudja kizökkenteni a nyugalmából. Minden esetben megtalálja az arany középutat, és azokban a helyzetekben is jól reagál, amelyekben máskor felbosszantja magát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy kis képzelőerő és extra kreativitás segítségével a karrierjében ma bármit elérhet! Most érdemes tárgyalnia, szerződést kötnie.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ismét a pénz kérdése kerül a középpontba. Mivel az anyagi helyzete nem a várakozásainak megfelelően alakult, újabb kereseti források után kell néznie – vagy az igényeit csökkentenie.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Jupiter is a Nyilas jegyében áll. Valamit, amit már nagyon régóta meg akart tenni, most elkezdhet. Egy megbeszélésen adja elő a javaslatait. Kedvező fogadtatásra talál.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nemcsak gyengének érzi magát egy kicsit, de valóban az is. Rétegesen öltözzön fel, szedjen vitaminokat, táplálkozzon könnyen, de egészségesen.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ön egyedülálló, akkor változásokat jeleznek a bolygók. Nem szabad elkeserednie, főleg most, hogy olyan sokan szeretnék boldoggá tenni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok minden lelkesedést vált ki önből, de most a lényegre kellene összpontosítania. Egy barátjának nem megy jól a dolga. Biztosan fog találni vigasztaló szavakat a számára.


Karácsonykor ünneplőbe öltöztetjük testünket, lelkünket
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Karácsony előtt tényleg mások leszünk? Megváltoznak az érzelmeink a másik ember iránt? Oly sokat beszélünk karácsony közeledtével a szeretetről, hogy az már szinte elcsépelt – mondja dr. Hegedüs Ágnes orvos, a miskolci Pránaház vezetője. Nemrégiben már olvashatt...

Debrecen - Vajon hogyan hat az életünkre és az egészségünkre az identitásunk? Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik ellátogattak Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus debreceni előadására, melynek a Lovarda adott otthont. Az ország egyik legismertebb pszichológusa a Naplónak is adott inter...