Napi horoszkóp – 2018. december 11.

Napi horoszkóp – 2018. december 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Érzi az év vége közeledtét. Egyre több a feladat, rövidülnek a határidők. Nem halogathatja, amit vállal, hiszen folyamatosan érkeznek az új felkérések is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem kell mindenki kívánalmainak megfelelni, de ne mondjon nemet azok megkeresésére, akikre egykoron ön is támaszkodhatott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Önnek kell megtalálnia a saját útját. Tanácsot kérhet, de ne várja el, hogy kézen fogva elkísérik. Vannak elképzelései, hova szeretne eljutni, merjen kockáztatni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár már járt az úton, melyre lépni akar, most mégis várható meglepetés. Ön is érzi, hogy kockáztat, ha ezt vállalja, de vonzzák a várható eredmények.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bár most úgy érzi, jó úton indul el, azért hagyja meg a lehetőséget annak, hogy visszatérhessen a kiindulópontra. Lehet, nem kell élnie vele, de a kezdeti lendület hamar elfogy.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne ítélkezzen elhamarkodottan, először gyűjtsön be minden információt az esetről. Mivel nem volt jelen, csak a végét láthatja, az odavezető folyamatok ismeretlenek ön előtt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Amíg kézben tudja tartani az irányítást, megőrzi a nyugalmát is. Azt viszont már nem viseli könnyen, ha megpróbálják letéríteni az útjáról.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha már eddig eljutott, ne adja fel. Most ugyan olyan akadályok merültek fel, amelyekre nem számított, így felkészületlenül érte. Merítsen erőt a megtett útból.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csak a kezdet lesz nehéz, ezen át kell lendülnie. Még ha az utat képes is lesz egyedül megtenni, ehhez a lépéshez kérjen segítséget.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Amíg nem fogalmazódnak meg önben a kérdések, nem kap válaszokat. Bizonytalan, de nem tudja, mi ébresztette fel ezt az érzést. Vonuljon félre a gondolataival.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Összesűrűsödnek az események és így az akadályok is. Ez már az előszele az év végi hajrának, így ne nagyon halogassa a teendőket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár úgy érzi, tele van energiával, ne utasítsa vissza a felajánlott segítséget. Lesznek ugyanis olyan akadályok, melyeket nem lát előre, így a tervezés során sem tudta figyelembe venni. Hasznos lesz, ha bizonyos feladatokat átadhat másoknak.


Debrecen - Vajon hogyan hat az életünkre és az egészségünkre az identitásunk? Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik ellátogattak Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus debreceni előadására, melynek a Lovarda adott otthont. Az ország egyik legismertebb pszichológusa a Naplónak is adott inter...

Illusztráció: A mézzel ízesített gyógyteák reneszánszát éljük
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A természet patikájában is találhatunk vírusölő szereket. A szintetikus készítményekkel szemben egyre többen áldoznak időt arra, hogy tanulmányozzák a natúr antibiotikumokat. Köztudott, hogy minél több természetes anyagot tartalmaz, egy-egy készítmény annál inkább...