Napi horoszkóp – 2018. december 1.

Napi horoszkóp – 2018. december 1.
© Illusztráció: Filantropikum.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma különösen gyorsan tud regenerálódni. A természetben tud a leginkább feltöltekezni. Húzzon magára meleg ruhákat, és tervezzen meg egy túrát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold készülődik a Mérleg jegyébe, de a mai nap még kellemesen zárul. Ez a bolygó megduplázza az ön fantáziáját és rendkívül ékesszólóvá teszi.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Legyen alapos és körültekintő. Ne kezdjen új dologba, előbb fejezze be azt, amit félbehagyott. Ne hátráljon meg a váratlan, szokatlan fordulatok elől.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Tele van fantáziával, kreativitással, fordítson több időt a hobbijára is. Ma megbízhat az ösztöneiben. Délután kezdje el tervezni a karácsonyi menüt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Fizikailag eléggé kimerült, most csak akkor fogja jól érezni magát, ha sikerül egy kicsit félrevonulnia. Egyszerűen csak nyugalomra van szüksége.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ez a nap tele lesz erős érzelmi energiákkal. Vigyázzon, könnyen elragadhatja a hév, és dühében olyasmi is kicsúszhat a száján, amit nem is gondol komolyan. Tegyen egy nagy sétát az erdőben!


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénzügyei jól alakulnak. Jobban érzi magát, ha van pénz a számláján, mintha az utolsó fillérig be kellene osztani. Egy váratlan találkozás révén szívében bizsergető érzések ébrednek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma minden gördülékenyen megy. Elképzeléseit nagyobb anyagi befektetés nélkül meg tudja oldani. Magánéletében izgalmas fordulat várható.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Több bolygó is áll a Nyilas jegyében, ez túlzásokra hajlamosítja. Ne csodálkozzon, ha nem tud ellenállni a csábításnak. Egy diétát ma nehéz lesz betartani.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók hatására tele van új ötletekkel, és van energiája, hogy kivitelezze azokat. Bizonyára siker koronázza igyekezetét. Felelősségteljesebbnek érzi magát, amikor a családja érdekeit védi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerelmi konfliktusba keveredik. Emiatt lankad a figyelme, s otthon munka közben azon kapja magát, hogy gondolata elkalandozik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Diplomáciai érzékének és bölcsességének köszönhetően lerendezi a feszültségeket, amelyek környezetében adódnak. Többen is hálásak lesznek önnek ezért…


Trendi lakásdísz
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem kell vagyonokat költeni az új kedvencekre, elég csak körülnézni a gardróbban. Ahogy egyre hamarabb sötétedik, és mind hűvösebbek lesznek az esték, úgy kapnak egyre nagyobb szerepet öltözködésünkben a kötött holmik. Miért ne csempészhetnénk be általuk otthonunk...

A kazincbarcikai Gavallér virágüzlet munkatársa mutatta meg, hogyan készül a koszorú
Kazincbarcika - 360 fokos kamerával vettük fel, hogyan készül az adventi koszorú. Érdemes kipróbálni. Vállalkozó kedvű olvasóink otthon is belevághatnak az adventi koszorúkészítésbe, amihez Gálné Magyari Valéria virágkötőtől kértünk hasznos ötleteket és tippeket. A kazincbarcikai Gavallér virágüz...