Napi horoszkóp – 2018. augusztus 8.

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 8.
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Izgalmas nap lehet ez a mai a személyes fejlődése és önmaga felfedezésének szempontjából. Remekül érzi magát és új élményekre való nyitottsága révén mozgósítani tudja belső erőforrásait, hogy kiszabaduljon a korlátozások és a megszokások fogságából.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az ön uralkodó planétája kellemes fényszöget alkot a Holddal. Ma nincs különösen szorgos kedvében, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznia az emberek egy csoportjával, akkor sikerre számíthat – feltéve, ha őszinte lesz hozzájuk.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az ön második sorsterületén halad át és egy feszült fényszöget alkot a Vénusszal. Két jó bolygó rossz fényszöge sem rossz, maximum egy kicsit túlköltekezésre biztatja önt. Nem tud ellenállni kedvenc üzletei csodálatos termékeinek és alaposan kiüríti pénztárcáját.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön uralkodója, a Hold, fényszögbe kerül a Vénusszal. Ma nagyon kedves és gyengéd, romantikus és szentimentális hangulatba kerül, közeli hozzátartozói körében, meghitt környezete körében kívánja idejét eltölteni, hogy a közös emlékeket felidézzék.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön uralkodója a Nap együtt állásban van a hátráló Merkúrral az első sorsterületén, képes lesz a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbségek merülhetnek fel és ellenállásba ütközhet. Támaszkodjon semleges döntőbírák segítségére, vagy a végső megoldást próbálja meg később tető alá hozni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Minden bizonnyal rengeteg papírmunka, értekezletek és megbeszélések sora vár önre a mai nap folyamán. A szokásosnál többet fog kommunikálni, de ne akarja egoista módon megközelíteni a dolgokat, mert ezzel heves ellenállást válthatna ki. Várjon ki egy jobb napot álláspontja elfogadtatásával.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma talán hajlamos lesz kissé félrevonulni és talán „fasírtba” kerül a világgal. Nehezen fejezi ki érzelmeit, viszont az ilyenkor kezdődő kapcsolatok tartósak lesznek és komolyan kell venni őket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha nem hagyja figyelmen kívül az apró betűs részeket, akkor sikeres üzletkötésre, üzleti tárgyalásokra számíthat a mai napon. Célszerű lenne aláírások előtt jogászokkal átnézetni a szerződéseit. Most további tervek készítésére is alkalmas az idő.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önnek kell a kezdeményező szerepet vállalnia, de ez egy ragyogó időpont a tervezésre, döntéshozatalra, kommunikációra. Mindenféle adás-vételi, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállása a kulcs mindezekhez.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma személyes kapcsolataiban a helyzet problematikussá válhat. Pénzügyei is feszülten alakulnak a mai napon, ez rá fogja önt kényszeríteni a takarékoskodásra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha figyelembe venné mások elképzeléseit és beépítené azokat a terveibe, akkor most minden rendben lenne. Ha nem így cselekszik, akkor számíthat összeütközésre, mert a szokásosnál ingerlékenyebbé válhat másokkal szemben.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma a Hold az ön ötödik sorsterületén halad át, jól érzi magát a bőrében, szívesen tölti idejét gyerekek társaságában. Megfelelő időpont a családon belüli tanácskozásra, jól tud együtt működni másokkal.