Napi horoszkóp – 2018. augusztus 21.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)
A Merkúr kedvező fényszögben van az ön jegyével. A boldogság, a derű ragyogja be a mai napot. Ha nincs még párja, akkor a sors összehozhatja valakivel!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vigyáznia kell, eddig is éppen elég anyagi kárt okozott magának, amikor gyanútlanul belement néhány kétes üzletbe…

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tegye félre a sértődöttségét, felejtse el a korábban felhalmozódott haragját, ugyanis az elkövetkező időszak jó alkalmat nyújt ahhoz, hogy a saját, jól felfogott érdekében, békejobbot nyújtson még az ellenfeleinek is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A párjával, ha volt is az elmúlt napokban némi feszültség, most sikerül kibékülnie.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehetséges, hogy valaki megpróbál beleszólni abba, ami kizárólag az ön dolga. Ne bosszankodjon ezen, néha ön is szívesen osztogat tanácsot.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgy érezheti, hogy túl sokat követelnek öntől, és ehhez nincs elég ereje. Családja is hiányolja már a komoly esti beszélgetéseket, a közös vacsorákat. Itt az ideje, hogy pótoljon ma ebből valamennyit.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Több bolygó is támadja a Mérleg jegyében álló Vénuszt. Sajnos a felmenő rokonság tagjai közül többen is megtévesztőn viselkednek majd.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nincs miért félnie, ne is gondoljon a problémákra, hiszen a legjobb hatású bolygó ragyog az ön jegyében.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Neptunusz, a fantázia bolygója kellemetlen fényszöget vet a Nyilas jegyére. ­Könnyen elszakadhat a realitásoktól.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma négy bolygó is áll a Bak jegyében. Sok jutalmat, díjazást kap, és ezt mind megérdemli. Figyeljen oda, ne engedje el, ami jár önnek. Valaki ugyanis megpróbálja megrövidíteni…

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma rendkívül bizonytalan, egyszerre több lehetőség is kínálkozik, hogy változtasson az életén, de nem tud dönteni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Elégedetlen a környezetével, a körülményeivel, s talán önmagával is. Változtatni szeretne: újítani, továbblépni, de egy sor múltbeli esemény vagy ígéret még visszahúzza.


A gyakori és visszatérő fülproblémák alapos kivizsgálást igényelnek
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legnagyobb kánikulában is könnyen meghűlhetünk. A napok óta tartó hőséget sokan csak a légkondicionáló mellett képesek elviselni, ám óvatosságból érdemes rövidebb időre és alacsony fokozaton használni a készüléket, annak káros hatásaitól tartva. Éjszakánként a ...

Az alapvető szájhigiéniai szabályok betartásával meg lehet óvni fogunk és a fogíny egészségét
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A nagy melegben könnyebben belobban a gyulladt fog. A begyulladt fog állandó fájdalommal jár, a hideg és a forró ételek és italok fogyasztása során csak fokozódhat. Ha nem javul, ki kell húzni A foggyulladást többségében a foggyökérből kiinduló fertőzés idézi elő....