Napi horoszkóp – 2018. augusztus 2.

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 2.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Amikor a reményt is elveszíti, akkor már valóban nem nyerhet. Küzdenie kell és közben hinni abban, hogy képes lesz megcsinálni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha a kapcsolatból eltűnik a bizalom, akkor ott már kezdődnek a bajok. Ön is érzi, nem tudják úgy folytatni, ahogyan eddig.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Amíg önmagával nem elégedett, a környezetében élők sem tudják visszaadni az önbizalmát. Ne a kudarcokat vegye számba, hanem azokat az eredményeket, amelyekkel magát is meglepte!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Önt is meglepik a folyamatok, amik beindultak, de gyorsan képes megtalálni a megfelelő válaszlépéseket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem adhatja még fel, nem próbált még meg mindent! Most ugyanazt érzi, hogy belefáradt a csatározásba, de közben él még a remény is, hogy jön a nagy ötlet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Akkor győzték le, ha kimutatja, hogy vesztett. Legyen erős és haladjon tovább, ezzel az ellenségei kezéből kiveszi az adut! Újra kell sok mindent értelmeznie, de képes lesz a saját útján maradni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Amíg csak álmodozik, nem jut közelebb a céljaihoz. Fontosak a tervek, de leginkább a tettek vihetik előre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne másnak akarjon megfelelni, a saját maga elé kitűzött célokat tartsa szem előtt. Ezt tekintse a legfontosabbnak, ennek rendeljen mindent alá.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ez a szakasz elsősorban a tapasztalatok gyűjtéséről szól, így ne várjon nagy eredményeket. Járjon nyitott szemmel, hogy ne kerülje el a figyelmét semmi.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne elméleteket gyártson, járjon utána a dolognak! Túl sok információ kering, gyűjtse össze a tényeket, azok alapján alakítsa ki a véleményét!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Merje kimutatni az érzelmeit. Pont azért olyan népszerű, mert az emberi arcát sose rejtette véka alá.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szívesebben vonulna félre, de nem teheti meg, mivel az önre váró feladatokkal egyedül képtelen megbirkózni. Próbáljon úgy segítséget kérni, hogy teljes folyamatokat ad át.


Debrecen - Tényleg mindennek eldobható műanyagból kell készülnie? Nem! Manapság minden olyan tevékenységet hívhatunk lifehacknek, ami az élet produktívabbá tételét szolgálja. Vagyis, ha teszünk valamit, az gyors, eredményes, ötletes legyen. Lehet az egy módszer a tonnaszám érkező e-mailjeink szel...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Bár az újrahasznosítás valóban segítséget jelent abban, hogy csökkenjen a szeméthegyek mérete, a vizek és az ökoszisztéma szennyezettsége, jelenleg még csak a műanyagok egy része esetében érhető el. De mi magunk is sokat tehetünk érte. Íme néhány tanács a műanyag-...