Napi horoszkóp – 2018. április 14.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. április 14.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az ön jegyében áll, ez feszültséget okozhat az életében. Bántó szavakat mond valakinek. Próbálja menteni a menthetőt, bocsánatkéréssel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nehezen, fáradtan indul napja, de később valami bearanyozza életét. Olyan boldogság keríti hatalmába, hogy a föld fölött jár tíz centivel.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egészsége úgy kívánja, hogy sok időt töltsön a szabadban, ezért egy kirándulás vagy séta jót tenne. Ha kipiheni magát, erőt gyűjthet a következő hetekre.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Elképzelhető, hogy önhöz is elér annak a baráti házaspárnak a boldogtalansága, amelynek a családi élete zátonyra futott. Jobban tenné, ha hagyná, hogy szerettei maguk alakítsák az életüket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most inkább a megérzéseire, ösztönére hallgasson, mint észérveire. Kövesse a szíve hangját, ne törődjön mások véleményével.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Kos jegyében van, ez nem kedvez önnek. Ma nincs rózsás hangulatban. Este maradjon otthon kedvenc olvasmánya társaságában.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Miután reggel szerencse éri, a nap további részének is nagy várakozással néz elébe. A csodálatos véletlen találkozások és más események feloldják.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A véletlen nagy szerepet kap a mai napon. Jó helyen van jó időben, ennél szerencsésebb nem is lehetne. Fogadja el, amit kínálnak, vagy ahová meghívják.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a Kos jegyében van. Kényes helyzetbe kerülhet, mert olyan emberek viszályában kell tanácsot adnia, akiknek egyikét sem szeretné megsérteni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma le kell tudnia egy kellemetlen beszélgetést. Tetőfokára hág a feszültség ön és jó ismerőse között, aki kedves a szívének. Próbáljanak megegyezésre jutni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold a Kos jegyébe lépett. Egészsége és szépsége dominál a mai napon. Éljen vidáman és egészségesen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vigyázzon megtakarított pénzére, ingóságaira! Egy könnyelmű pillanatában ugyanis sok pénzt veszíthet, ráadásul önként, bár rossz tanácsokra hallgatva. Egészségére fordítson kiemelt figyelmet.


Bírod az optikai illúziókat? Akkor ezt imádni fogod! Annyi csupán a feladatod, hogy nézd meredten a képet, és az a szemed láttára fog eltűnni. Az alábbi trükkös képen szerepel egy fekete pont - ezt kell meredten bámulnod, hogy aztán a körülötte lévő színes pacák szép lassan elhalványodjanak, sőt,...

Párizs/Surrey - Az éjszakai baglyok korábban halnak, mint a koránkelők - állapították meg amerikai és brit kutatók. A brit Surrey-i Egyetem és a chicagói Északnyugati Egyetem kutatói 430 ezer, 38 és 73 év közötti személy részvételével végezték kutatásukat. Eredményeik szerint az éjszaka szélsőség...