Napi horoszkóp – 2015. szeptember 26.

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 26.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Gyűjtsön szövetségeseket és akkor reménykedhet a nagy áttörésben. A mai napon ugyanis képes lesz összehangolni mások munkáját, de eközben Ön is aktív, szervez és gondolkodik, az energiaszintje pedig nem csökken ezen közben. Megosztja a figyelmét a több folyamat között, mégsem válik felületessé. Igazi vezéregyéniség, de azt egy percig sem szabad felednie, hogy egyedül mindez nem sikerülhetett volna.

Bika
04.21 – 05.21
Képes a környezetében élőket felrázni, a mindennapi rutint feledtetve velük színt vinni az életükbe. A maga finom módján provokálja őket, hogy felébressze bennük a vágyat az újra, izgalmasra. Amikor ezt eléri, akkor lesz igazán elemében, hisz átveszi felettük az irányítást és a felkeltett érdeklődésüket olyan irányba tereli, amely az Ön érdekeit, céljait szolgálja. Tökéletes a taktika, az eredmény sem marad el.

Ikrek
05.22 – 06.21
Változtatásokat szeretne elérni, a mai napon minden adott ahhoz, hogy ehhez partnereket találjon. Remek meggyőzőképességének köszönhetően képes lelkesedést ébreszteni másokban és az ügye mellé állítani őket. Egy percre sem lankad a figyelme és mindvégig magánál tartja a kezdeményezést és a vezetést. Remek alkalom ez arra, hogy a céljai felé komoly lépéseket tegyen meg. Este pedig méltán ünnepelheti a sikereit.

Rák
06.22 – 07.22
Majdhogynem őrült tempót diktál, szinte képtelenség Önnel lépést tartani. Kitartása, lendülete egész nap elkíséri, fáradhatatlanul dolgozik mindazon, amit a kezébe vesz. Addig nem nyugszik, míg a végére nem jár, de még ekkor sem pihen meg, máris új tennivaló után néz. Ne csodálkozzon, ha több ellenséget, mint barátot szerez, hisz irigylésre méltó a mai napi teljesítménye. Megértést csak családi körben remélhet.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Mindent megtervez és halad előre lépésről lépésre. Elszántan küzd, hogy mindazt meg is valósítsa, amit elképzelt. Hajlandó megalkudni is a siker érdekében, ennek is köszönheti, hogy egyre több követője akad. Bár a kitartásával és küzdeni akarásával inkább ellenségeket kellene teremtsen, de azáltal, hogy törekszik a megegyezésre, nem pedig a határozott vezetésre, mégis szimpatikussá teszi a környezetében élők szemében.

Szűz
08.24 – 09.23
Szellemi munkában egyszerűen verhetetlen. Képes tisztán, logikusan gondolkodni, a véleményét úgy megfogalmazni, hogy az mások számára is érthető legyen, az összefüggéseket még akkor is felfedezi, ha igyekeznek elrejteni Ön elől. Ez leegyszerűsíti a folyamatokat, hisz így tud tervszerűen haladni, hisz látja minden cselekedete következményeit. Megtalálja azokat az embereket, akiket képes az ügye mellé állítani.

Mérleg
09.24 – 10.23
Bár nem mérte fel a következményeket, mégis úgy érzi, kockáztatnia kell. Változtatni szeretne egy-két dolgon és most elérkezettnek látja az időt. Fogjon bele bátran, a csillagok támogatják az elképzelését. Ossza meg a terveit olyanokkal, akik partnerei lehetnek ebben, képes lesz úgy szavakba önteni a gondolatait, hogy átadja a lelkesedését, azt az izgalmat, amelyet érez mindannyiszor kihívásokat állít maga elé.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Skorpió
10.24 – 11.22
Új kihívások után vágyakozik, ezért keresi az útját. A céljai nem változnak, azonban azt érzi, eddig rossz irányból közelítette meg azokat. Lehetne egyszerűbben vagy gyorsabban is elérni azokat, csak eddig nem a megfelelő nézőpontból tanulmányozta azokat. Hosszas tanulási folyamat veszi kezdetét, melynek eredményeképpen szerzett tudását a későbbiekben az élet különböző területein hasznosíthatja majd.

Nyilas
9.01 – 9.01
Nehezen megy az összpontosítás, ugyanis a belső békéjében zavar keletkezett. Nem hagyják nyugodni az elmúlt időszakban történt veszekedések, melyek alapjaiban döntötték meg a bizalmát olyan emberekben, akik már régóta élete részeit képezték. Szakítson időt arra, hogy félrevonulhasson és rendezhesse magában a történteket. Elképzelhető, hogy valóban elveszít pár barátnak hitt kísérőjét, de egyúttal arra is rá kell ébrednie, bizonyos kérdésekben az Ön álláspontján kell változtatni.

Bak
12.22 – 01.20
Bár úgy érzi, megvan Önben a kellő akarat és kitartás, mégse vesse bele magát a kérdésbe olyan hevesen. Előtte gondolja át, hogyan is fogjon neki és mérje fel a korlátait is. Az elszántság ugyanis jelen esetben nem elég, komoly tudásra is szüksége lesz, melyet érdemes lenne előre „beszerezni”, menet közben ugyanis erre már nem lesz módja. Keressen partnereket is, hisz együtt könnyebben megoldhatják a problémákat.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Könnyedén teremt kapcsolatot a környezetében élőkkel, így nem csoda, ha a gondjaival nem marad egyedül. Együtt sokkal gyorsabban találnak választ a kérdéseire és számos Önben felmerülő kétsége is szertefoszlani látszik. Ebben leginkább az van segítségére, hogy mások problémáit hallgatja meg és próbál segítő kezet nyújtani. Ráébred arra, hogy az Ön esete nem egyedi, és míg a sajátját megoldhatatlannak hitte, másokéra gyógyírt találni nem is olyan nehéz.

Halak
02.20 – 03.20
Mozogjon emberek között, legyen nyitott és befogadó. Így ugyan meg kell küzdenie mások gondjaival, de a sajátjához is segítséget kap. Végül valamennyi mai napra betervezett munkájával végez és nem is azok jelentettek igazi kihívást, amelyektől reggel még tartott. Ráadásul olyan információk birtokába jutott, melyek hosszú távon új távlatokat nyithat meg Ön előtt. Ne igyon azonban előre a medve bőrére.