Napi horoszkóp – 2015. szeptember 22.

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 22.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Nincs csúcsformában, ezért érdemes lenne megfogadni mások tanácsát és nem a saját feje után menni. A beszélgetések csak előreviszik, ha valóban nyitott mások mondandójára. Legyen figyelmes és türelmes, így akár a saját álláspontját is visszahallhatja, csak más csomagolásban. És ezzel bizonyítást nyer, hogy nem is járt rossz úton, csak éppen lehetne egyszerűbben és gyorsabban is célt érni.

Bika
04.21 – 05.21
Nem könnyű, de nem úszhatja meg, el kell mondania a véleményét. Eddig sikerült kibújnia a felelősség alól, de már nincs tovább. Napok óta ezen töri a fejét, a döntés végül is megszületett, már csak az a kérdés, hogyan csomagolja, hogy ezzel egyetlen felet se sértsen meg. Márpedig a diplomácia nem éppen az erős oldala, ha teheti, forduljon egy olyan emberhez tanácsért, aki nem érdekelt az ügyben.

Ikrek
05.22 – 06.21
Mivel a mai napon nagy figyelem hárul Önre, érdemes lenne tervet összeállítani, kidolgozni a lépéseket, amelyekhez aztán visszanyúlhat, ha zavarban érzi magát. Ez ad Önnek egyfajta magabiztosságot, és így a figyelme sem aprózódik el. Végül sikeres napot zárhat, az irigyeit meggyőzhette arról, felesleges Önben a hibát keresni, hisz ha valamit nagyon szeretne, akkor küzd és képes is eredményeket felmutatni.

Rák
06.22 – 07.22
Elérkezett az Ön ideje, ne halogassa tovább és lépjen a tettek mezejére. Szedje össze minden bátorságát és ossza meg a terveit azokban a körökben, ahonnan segítségre számíthat. Hallgassa meg a javaslatokat, rendezze a gondolatait és induljon el azon a rögös úton, ami azonban közelebb viheti egy nagy álma megvalósulásához. Nehéz időszak következik az életében, ezért nagyon fontos, hogy minden szabad percét és energiáját a családra fordítsa.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Sokat megtudhat magáról, ha figyelmesen meghallgatja mások véleményét. Ha kritika éri, ne vonuljon vissza sértődötten, legyen nyitott az elhangzottakra és este, szabad perceiben rendszerezze azokat. Lesznek az Ön számára is meglepő információk, hisz tükröt tartottak Ön elé, amiben nem feltétlenül azt látta viszont, amire számított. De mindenki, aki a mai napon elmondta a gondolatait, segítő szándékkal tette azt.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Fordulat vár Önre az életében, azonban az, hogy ez milyen irányú, csak azon múlik, hogyan képes ezt feldolgozni. Ha úgy áll elé, hogy ez jót kell hozzon, akkor meg fogja találni benne mindazt a pozitívumot, amely segíti Önt ez irányban. Ha azonban félelemmel tekint elébe, bevonzza mindazt a negatívumot, ami arról fogja meggyőzni, hogy innentől a dolgok nem is alakulhatnak az Ön kedve szerint.

Mérleg
09.24 – 10.23
Mielőbb végezzen azokkal a munkáival, amelyek nem tűrnek halasztást, de utána szakítson időt arra, hogy kikapcsolódjon. Nem terhelheti már tovább a szervezetét, teste ezernyi jelet küld Önnek, hogy végre észrevegye, pihenésre van szüksége. Elsősorban nem fizikailag ért a tűrőképessége határához, hanem szellemileg merültek ki a tartalékai. A sok feszültség, megoldhatatlannak hitt problémák leküzdése után megérdemli a pihenést.

Skorpió
10.24 – 11.22
Úgy érzi, tele van energiával, így aztán terveket szövöget, mi mindent kíván elvégezni. A környezetében élők azonban szívesebben töltenék laza munkával ezt a napot, így nem csoda, ha lázadoznak az elképzelései ellen. Ne akarja rájuk erőltetni az akaratát, mert azzal nem érhet el eredményt. Törekedjen a megállapodásra, a feladatok egy részét halassza későbbre, így bízhat abban, hogy a fennmaradókhoz segítséget kap.

Nyilas
11.23 – 12.21
Különös dolgokhoz érez vonzalmat, szeretne valami újat, meglepőt kipróbálni. Legyen az egy recept vagy egy olyan program, mely valóban megdöbbenti a családtagokat, de képtelen ellenállni a csábításnak. Meglepődve figyelik Önt és próbálnak magyarázatot találni a viselkedésére. Önnek is érdemes lenne átgondolni, miért is szeretne szakítani a szokásokkal, talán valamiféle hiányérzetére próbál pótszert keresni.

Bak
12.22 – 01.20
Hiába ébredt kipihenten, mégis úgy érzi, valamiféle feszültség nyomasztja. Próbálja meglelni az okot, de egyedül nem találja. Keressen beszélgetőpartnert, akinek őszintén feltárhatja a lelkét nyomasztó problémákat és közösen kutathatnak tovább a megoldások után. Ehhez azonban le kell bontania a maga köré épített falakat. Az első tégla kivétele lesz a legnehezebb, de ha olyan társat talált a beszélgetéshez, akiben maradéktalanul megbízhat, a többi már könnyen fog menni.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Tele van energiával, lendülettel, így remek nap ez a mai arra, hogy fizikai munkát végezzen. Régóta halogat az otthonában olyan munkálatokat, melyekhez eddig nem érzett magában elég erőt, most bátran belefoghat ezekbe, mert megvan Önben a kitartás és a lelkesedés, hogy a végére járjon. Az elért eredményeket látva pedig méltán lehet büszke a teljesítményére és töltheti el a testét az elégedett fáradtság.

Halak
02.20 – 03.20
Szívesen kötne új ismeretségeket, ezért nem is bír megmaradni otthon. Minden lehetőséget megragad arra, hogy beszélgetésbe elegyedjen idegenekkel. Mivel nyitott és kitárulkozó, nem is lesz olyan nehéz az ismerkedés. Arra azonban ügyeljen, hogy ne tárulkozzon ki túlzottan, ha lelke legmélyebb titkairól szeretne valakivel beszélni, keressen partnert inkább a barátok, családtagok körében.