Napi horoszkóp – 2015. október 9.

Napi horoszkóp – 2015. október 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Oka van annak, hogy úgy érzi, lépnie kell. Régóta ott motoszkált már Önben a gondolat, de eddig félt belekezdeni. Ne halogassa tovább, ennél kedvezőbb alkalomra hiába is várna. Bár még nem dolgozta ki alaposan a tervet, így rögtönözni is kényszerül, ami nem az erőssége, mégis elérkezett a pillanat, amikor fejest kell ugrania az ismeretlenbe. A kihívás és az akadályok ne rettentsék meg, erős lesz és véghezviszi mindazt, amit elképzelt.

Bika
04.21 – 05.21
Lehetősége adódik egy olyan emberrel kapcsolatba kerülni, akit eddig csak távolról tisztelt. Ha nem remegnek meg a térdei, akkor új irányt adhat az életének. Ne becsülje le a saját képességeit, tudását, hangsúlyozza ki az erősségeit és leplezze a gyenge pontjait. Kimerítő nap hatalmas élményekkel gazdagodva, így húzhatná meg végül a mérleget. Már csak a folytatásra kell várnia, de a türelem rózsát terem.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ölébe hullik a szerencse, legalábbis a külső szemlélők így látják. Éppen ezért nem szállhat a fejébe a dicsőség, hisz ezzel csak az irigyei haragját váltaná ki. Legyen szerény és gondoljon inkább arra, mit is kellett Önnek tennie mindezért, erre helyezze a hangsúlyt akkor, amikor szóba kerül az ügy. Jobban belegondolva azért nem adták ingyen a sikert, keményen megdolgozott érte, bár nem most, hanem amikor az előkészületek folytak.

Rák
06.22 – 07.22
Kerüli az embereket, mert úgy érzi, nem értik meg. Ezt elsősorban saját magának köszönheti, hisz Ön nem játszik nyílt lapokkal. Zárkózott, ez nem is gond, de ne várja el, hogy segítséget kapjon, ha el sem mondja, mi foglalkoztatja. Keressen egy embert, akiben úgy érzi, megbízhat és öntse ki a szívét. Ha másért nem azért, hogy megkönnyebbüljön. Sokáig ugyanis nem tartható az az állapot, ami most körüllengi.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Alakítsa úgy a légkört maga körül, hogy ne kelljen viharokra számítania. Éppen ezért vagy tisztázzon minden félreértést még a mai napon, vagy temesse el magában jó időre. Képtelen lesz ugyanis minden fronton helyt állni, ha mindenhova begyűrűzik a feszültség. Márpedig a tágabb környezetét nem irányíthatja, ott kénytelen lesz alkalmazkodni a kialakuló helyzethez és ez alaposan felkorbácsolja az amúgy sem kisimult idegszálait.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Sok hűhó semmiért, így jellemezhető a mai napja. Apróságokon folynak a viták, miközben a cél egyre távolabb kerül. Hisz azt csak együttműködve érhetnék el, de képtelenek az összefogásra. Mindenki hajtogatja a maga igazát, ami alapjaiban megegyezik, mégsem képesek ezt észrevenni. Vezetni szeretne mindenki, arra az útra terelni az eseményeket, amelyet helyesnek lát, ennek köszönhetően azonban csak eltávolodnak egymástól.

Mérleg
09.24 – 10.23
Mivel az érzelmi élete összekuszálódott, így jobb azt kihagyni mindenből. Irányítsa az agya a cselekedeteit, gondolja meg minden szavát, nyomja el a megérzéseit. Ha úgy érzi, képtelen dönteni, kérjen inkább haladékot, de ne kapkodjon. Az energiáit arra összpontosítsa, amiben igazán erősnek érzi magát, új területekre ne tévedjen el, hisz a csillagok állása jelenleg nem támogatná ilyen irányú terveit.

Skorpió
10.24 – 11.22
Ha úgy érzi, képtelen magába fojtani, akkor ne is tegye. Az érzelmei hullámvasútra ültetik, ennek köszönhető, hogy a viselkedése kiszámíthatatlan. Ossza meg a gondjait bizalmas barátaival, ezzel kieresztheti végre a fáradt gőzt és új lendületet nyerhet azáltal, hogy megértésre talál. A probléma megoldásához ne reménykedjen segítségben, azzal egyedül kell megbirkóznia, de legalább áll Ön mellett valaki, aki féltve figyeli a lépteit.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ne menjen bele felesleges vitákba, mert csak telik az idő és nem halad előre. Meggyőzni a másik felet az igazáról úgysem tudja, ezért jobb, ha eleve külön úton indulnak el. Ha mégis keresztezik egymás terveit, legyen Ön a bölcsebb és engedjen, ne pazarolja az energiáit olyan dolgokra, amelyek nem viszik előrébb. Így sem érzi igazán jól magát, inkább arra fordítsa azt a kevés erejét, ami van, hogy letudja a kötelezettségeit.

Bak
12.22 – 01.20
Törekedjen a megállapodásra, mert elsősorban az Ön érdekeit szolgálná, ha sikerülne. Ezt nem szabad szem elől tévesztenie, sajnos Ön veszíthet többet, ha köti az ebet a karóhoz. Tűnhet megalkuvásnak, amit tesz, de ha szem előtt tartja a céljait, be fogja látni, hogy nem is kellett akkora áldozatot hoznia. Családi körben tanácsot kérnek Öntől, mely meglepi, nem is az ügy miatt, sokkal inkább az okozza a fejtörést, aki Önhöz fordult.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon nem reménykedhet abban, hogy megértésre talál. Sokkal könnyebb félreértelmezni a szavait, mint elfogadni, amit mondani akar. Kegyetlenül hangzik ugyanis az igazság és nem is csomagolja be szép szavakba. A szókimondása sokkal inkább szül ellenségeket, mint barátokat. Ezért aztán inkább hallgasson, ha nem kérdezik, tartsa meg magának a véleményét. Még akkor is, ha belülről feszíti a vágy, hogy megszólaljon.

Halak
02.20 – 03.20
A mai nap sikerei elsősorban abban rejlenek, hogy képes a véleményét egyértelműen, mindenki számára érthetően, elfogadhatóan megfogalmazni. Átgondolja magában a szavakat, mielőtt kimondaná, így elkerüli azt a hibát, amit oly sokszor vét, kihagy bizonyos pontokat az érveléséből, hisz az Ön számára alapvető, de másoknak így összefüggéstelenné válik a mondandója. Érdemes lenne erre emlékeznie, ha máskor azt tapasztalja, félreértik.