Napi horoszkóp – 2015. október 7.

Napi horoszkóp – 2015. október 7.
© Forrás: NightmareHound / deviantart.com
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Sikerül beosztani az erejét, ezt elsősorban annak köszönheti, hogy előre megtervezte a napját, amihez aztán tartotta is magát. Tudta, mit szeretne elvégezni és nem foglalkozott mással, arra összpontosított, amit éppen csinált. Ha nem kapkod, akkor működik a dolog, hisz a képességeivel, teherbírásával Ön tisztában van, akkor szokott gond lenni, ha mások elvárásainak is meg akar felelni. Most ezt sikerült teljesen kizárnia, illetve még az elején egyeztetni a sajátjaival.

Bika
04.21 – 05.21
Legyen nyitott mások elképzeléseire, ezzel a sajátjaihoz kaphat ötleteket. Most ne azzal foglalkozzon, Ön mit szeretne elérni, inkább a környezetében élők felé fordítsa a figyelmét. A tőlük hallottakat rendezve magában és lefordítva a saját nyelvére olyan nézőpontból is megközelítheti az akadályait, amelyből nézve nem is leküzdhetetlenek. Így, hogy kicsit fellélegezhet, pihenjen is egy kicsit.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ne mondja le a programot csak azért, mert fáradtnak érzi magát. Nem örül, amikor hívják, de ha lélekben felkészíti magát, képes lesz a gondjait hátrahagyva önfeledten kikapcsolódni. Márpedig nagy szüksége volna arra, hogy kizökkenjen abból a taposómalomból, amely lassan felemészti minden energiáját. Most egy kicsit másban lesz része, ez feledtetni tudja Önnel az elmúlt napok viharait és felfrissíti a szellemét és az érzelmi életét.

Rák
06.22 – 07.22
Győzze meg a kétkedőket a tetteivel, hogy igenis képes mindarra, amit felvázolt. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák, hisz fejben már összeállt a kép, minden lehetőséget számba vett és tudja, hogy ez az, amit tennie kell. Azokra a hangokra hallgasson, akik drukkolnak Önnek és próbálnak erőt adni, vonja be őket is, így legalább nem egyedül kell megküzdenie az akadályokkal. Remek csapat kovácsolódik Ön köré, együtt sokra vihetik.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Szakítson a hagyományokkal, legyen ez a mai nap valami teljesen más, mint amit elvárnak Öntől. Remek kézzel nyúl mindenhez, így ha programot kell szerveznie, akkor is képes olyat rögtönözni, ami mindenki számára felüdülést és egyben kikapcsolódást jelent. Legyen nyitott új ismeretségekre is, érdekes emberek élnek a környezetében, akik elől eddig megmagyarázhatatlan okból elzárkózott.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Új utakra téved, de ezt most nem is bánja. Egy váratlan lehetősége adódik, hogy felrúgva minden tervét olyan élményben legyen része, amely teljesen megváltoztatja a világról alkotott képét. Hirtelen eltűnnek a problémák és sokkal szebb színben látja a jövőjét, mint eddig. Felvillanyozódik és olyan energiatartalékokat szabadít fel, melyekről nem is gondolta, hogy ott szunnyadnak a mélyben.

Mérleg
09.24 – 10.23
Meghallgatva mindenkit, végül Ön lesz az, aki pontot tesz a kérdés végére. Dönt és ragaszkodik ahhoz, hogy ezt mindenki elfogadja. Sikerül úgy megindokolnia, hogy szemernyi kétséget nem hagy afelől, ez lehet az egyetlen járható út. Komoly tekintélyt szerez ezzel a tettével, még az sem kizárt, egy olyan emberrel sikerül végül elásni a csatabárdot, aki egykoron nem fogadta Önt örömmel.

Skorpió
10.24 – 11.22
Ha valaki békülési szándékkal közeledik Ön felé, legyen nyitott és hallgassa türelmesen végig a mondandóját. Ha úgy érzi, hibázott, akkor ismerje el és tegyenek végre pontot az ügy végére. Remek nap ez a mai a viták elsimítására, hisz érez magában ahhoz is erőt, hogy megbocsásson. Ha ennyi idő után sem voltak képesek elfelejteni egymást, az azt jelenti, igenis van közös a sorsukban, amit együtt kell még átélniük.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ha bárhol látja a viharfelhőket gyülekezni, azonnal ott terem, hogy békét hozzon a vitázó feleknek. Fárasztó munkát vállal ezzel magára, mert bármerre is néz, tapintható a feszültség. Sajnos a hétköznapok idegőrlő taposómalma mindenkire rányomja a bélyegét. Képtelenek levezetni azokat az energiákat, amelyek aztán belülről feszítik a családtagokat és olyankor robban, amikor végre együtt lehetnének és pihenhetnének.

Bak
12.22 – 01.20
Bár rögtönözni kényszerül, azonban még ez sem lehet akadálya annak, hogy remekül érezzék magukat. Mosolyog a világra és ezzel tulajdonképpen el is éri a célját, mégpedig azt, hogy mindenki a környezetében félretegye a gondjait legalább egy napra és egy cél érdekében küzdjenek, ne az ellenséget lássák egymásban, hanem igazi csapatként összehangoltan haladjanak a kívánt eredmény irányába.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Megvan Önben az a pici plusz, ami ahhoz kell, hogy kezébe véve az irányítást remek napot szervezzen. Volnának kötelezettségei, de ezeket most félresepri, inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy valamennyien kiváló hangulatban töltsék el a közös órákat. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tevékenykednének hasznosan, ám szakítanak a görcsös akarással, a mindent a sikernek alárendelő küzdéssel.

Halak
02.20 – 03.20
Nem azzal van gond, hogy nincs ereje, sokkal inkább az akarat hiányzik Önből. Egyszerűen képtelen rászánni magát arra, hogy belekezdjen. Nem történik tragédia, ha félreteszi a dolgokat és valóban csak a legfontosabb teendőit végzi el, majd engedélyez magának egy szabad délutánt. Ne foglalkozzon az elvárásokkal, csak saját magára figyeljen. A teste már régóta küldte a jeleket, hogy túlhajszolja magát, most már a lelke is kiabál egy kis nyugalomért.