Napi horoszkóp – 2015. október 4.

Napi horoszkóp – 2015. október 4.
© Forrás: astrologycircle.com
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Képes megragadni a probléma gyökerét és remek érzékkel megtalálni a megoldásokat. Tudja, mikor van szükség a józan eszére és melyek azok a gondok, amelyek elsősorban akkor oldhatóak meg, ha az érzelmeire hallgat. Nem bonyolítja túl a kérdést, azonnal a lényegre tér, kitűzi a célt és igyekszik a legrövidebb, legegyszerűbb utat megkeresni odáig. Ennek köszönhető, hogy mások ügyeit is a kezébe kell vennie.

Bika
04.21 – 05.21
A mai napján elsősorban az érzelmei fogják vezérelni. Érzékenyebben érintik mind a saját, mind mások problémái. Képtelen hideg fejjel gondolkodni, ha azt látja, valaki segítségre szorul, úgy érzi, Önnek kell megtalálni a megoldást és addig nem nyugszik, míg legalább a kivezető utat meg nem találja. Ez a segítőkészség meglepi a környezetében élőket, hisz Ön nem arról híres, hogy mások hangulatával ennyire azonosulni tud.

Ikrek
05.22 – 06.21
Nincs egyedül, ezt ne felejtse el. Nagyra törő tervek fogalmazódnak meg Önben, azonban nem tudja, hogyan fogjon bele. Beszéljen olyanokkal, akik a segítségére lehetnek, hisz remek ötleteik lehetnek. Tegye le az alapokat és engedje, hogy minden menjen a maga kerékvágásában. Fogja össze a többiek munkáját, irányítsa őket, de ne akarjon mindent saját maga megcsinálni. Egységben az erő és a siker kulcsa is ez lehet.

Rák
06.22 – 07.22
Megakad, pedig az akadály nem is leküzdhetetlen. De képtelen megtalálni az utat, amellyel kikerülhetné, vagy a megoldást, hogy legyőzze. Ehelyett pótcselekvéseket keres, és hajlamos lehet arra is, hogy könnyelmű ígéreteket tegyen a siker érdekében. Kerülje a lehetőségét is annak, hogy hossz távra elkötelezze magát, ugyanis a nehezen megteremtett egyensúlyát tenné kockára. Keresse inkább a testmozgásban a feszültségoldást.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Kerüli a vitákat, ezért olyan egyezségeket is elfogad, melyek kifejezetten hátrányosak Önre nézve. Ha nem figyel, könnyen kihasználhatják a jóindulatát és a pillanatnyi gyengeségét. Lehetőleg keveset mozogjon emberek társaságában, inkább olyan munkákba fogjon bele, melyeket egyedül is képes megoldani. Ha nem tudja lemondani a meghívást, őrizze meg a hideg, számító fejét, így tudja átvészelni a nehéz órákat.

Szűz
08.24 – 09.23
Képtelen kiállni az elképzeléseiért. Túl hamar feladja, jöjjön egy akadály vagy bármi olyan ötlet, amely új utakra csábítja. Próbáljon meg összpontosítani a feladataira, így elkerülheti, hogy kapkodni kezdjen. Érdemes lenne utánajárni annak, mi okozza ezt a fajta gyengeséget. Az oly célratörő énje valamiért nem vezeti és engedi, hogy a szíve diktáljon olyan kérdésekben is, ahol semmi helye az érzelmeknek.

Mérleg
09.24 – 10.23
Mindig nézzen a háta mögé, sosem tudhatja, honnan jön a támadás. A mai nap különösen sebezhető és ezt az irigyei is észreveszik. Nem nyugszanak addig, míg meg nem találják a gyenge pontját. Ha belülről gyenge és fáradt is, kifelé sugározzon magabiztosságot és határozottságot. Ezzel legalább megnehezítheti azok dolgát, akik fogást keresnének Önön. Szűk családi körben megnyugodhat, ott nem kell váratlan eseményekre számítania.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Skorpió
10.24 – 11.22
A környezetében élők szemében Ön a megtestesült határozottság és magabiztosság. Forduljanak Önhöz bármilyen problémával, mindig van a tarsolyában egy kidolgozott terv, megoldási javaslat. Csak épp a saját gondjaival nem tud mit kezdeni. Hiába is próbálná megoldani, úgy érzi, láthatatlan falak veszik körül, amelyek közül képtelen kitörni. Ne is rohanjon fejjel neki, keresse meg az ajtót, hisz ott van az, csak meg kell nyugodnia.

Nyilas
11.23 – 12.21
Igazi csapatjátékos. Akkor áll elő ötletekkel, ha ez szükséges, de ha hallgatni kell, képes a háttérben csendesen tevékenykedni, akár mások érdekében a sajátjait is félretenni. Húzóerő lehet ott, ahol elfogyott a lendület és képes visszatartani azokat, akik szakadék felé rohannak. Az otthonában is nagy szükség lesz ez utóbbi képességére, ugyanis egyik családtagja olyan terveket szövöget, mely nem csak őt, de a családi kötelékeket is veszélyezteti.

Bak
12.22 – 01.20
A mai napon képtelen gondolkodni, felülemelkedni a magánéleti problémákon. Próbáljon meg azokra a feladataira összpontosítani, amelyeknél minden idegszálára szüksége lehet, így talán egy időre elfeledheti a gondokat. Itt a hétvége, most kell kipihennie magát, de amíg nem tudja elengedni az Önt foglalkoztató kérdéseket, esélye sincs arra, hogy a következő hét nehézségeire felkészüljön, erőt gyűjtsön.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Szórakozni, kikapcsolódni vágyik, de ezt csak akkor teheti meg nyugodt lelkiismerettel, ha valamennyi ügyét lezárja. Hívja fel a barátait, akikkel remek közös programokat szoktak szervezni és találkozzon velük. A lazítás nem csak azt fogja eredményezni, hogy pihenhet, de az élmények, amelyeket együtt élnek át, fel is töltik energiával, feszültségoldásnak is remek lehetőség egy kis beszélgetés.

Halak
02.20 – 03.20
Nincs kifejezetten csúcsformában, azonban ez ne keserítse el. Még így is sokra képes, ha a figyelme nem kalandozik el, azokra a feladatokra összpontosít, amelyekkel foglalatoskodik. Arra ugyan képtelen, hogy mások segítségére legyen, de a saját munkáival remekül halad. Ha sikerül időben végeznie, mozduljon ki a négy fal közül, keressen lehetőséget arra, hogy a friss levegőn csodálhassa a természet szépségeit.