Napi horoszkóp – 2015. október 21.

Napi horoszkóp – 2015. október 21.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Ha mindenáron a kezében akarja tartani az irányítást, annak ára lesz. Képtelen egyszerre ennyi dologra figyelni, így vagy hibázni fog vagy az egészsége fogja kárát látni az önfejűségének. Vegye számba az Önt körülvevő embereket és ossza szét a munkákat és egyúttal a felelősséget is. Így marad ideje arra is, hogy pihenjen, kikapcsolódjon, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy folytatni tudja az útját.

Bika
04.21 – 05.21
Mivel ideges, feszült, ezért különösen nagy hangsúlyt kell fektetnie arra, hogy a szavait megválogassa. Hajlamos lehet ugyanis megbántani a környezetében élőket, hisz könyörtelenül fogalmaz, olyan dolgokat is kimond, amit talán Ön sem gondol komolyan. De ha egyszer elhagyja a száját, már nem teheti semmissé, ezért kell előre gondolkodnia. Ha erre képtelen, inkább vonuljon vissza, töltse egyedül ezt a napot.

Ikrek
05.22 – 06.21
Képtelen arra figyelni, amit csinál, így viszont ne csodálkozzon, ha baleset lesz a vége. Csak a legszükségesebb feladatokat végezze el, a többit bízza másra vagy halassza el. Legyen óvatos, fogjon bármit is a kezébe és vigyázzon az értékeire. Szakítson időt arra, hogy félrevonul és rendezi a sorait. Rengeteg problémát sepert a szőnyeg alá az elmúlt napokban, amelyek igyekeznek ismét a felszínre törni, ennek köszönheti ezt a napot.

Rák
06.22 – 07.22
A mai napon lehetősége nyílik arra, hogy szabadjára engedje a fantáziáját és a képességeit is kamatoztassa. A család hajlandó nélkülözni Önt, így az idejét azzal töltheti, amivel szeretné, régóta szemezgetett már bizonyos témákkal, most beleáshatja magát. Merüljön el benne, kapcsoljon ki minden zavaró gondolatot, így végre valóban feltöltődik, és sokkal kipihentebb lesz az esti órákban, mint a reggeli ébredéskor.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Elérkezett annak is az ideje, hogy rendezze a sorait. A délutáni órákban lehetősége nyílik arra, hogy félrevonuljon és ne csak a problémáival foglalkozzon, de a terveit is tisztázza. Sokat gondolkodott azon, melyikkel érdemes foglalkozni, mihez érez magában elég erőt, energiát. Most még azt is számba veheti, melyeknek érkezett el az ideje, így a gondolatmenetet végigvíve tudni fogja, merre is induljon el.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Nem vágyik semmi másra, csak pihenésre. Ennek megvalósítása csak Önön múlik. Ha képes félretenni a munkát, elhitetni magával, hogy nem lesz abból tragédia, ha a mai napon nem végzi el, akkor máris sikerült megteremteni időt és lehetőséget. Ne okozzon lelkiismeret-furdalást magának, hisz lám, nem jött el a világ vége, mert nem végzett el minden olyan feladatot, amely az íróasztalán tornyosult.

Mérleg
09.24 – 10.23
A mai napon minden sokkal könnyebben megy, mint azt gondolta volna. Így aztán egyre többet szeretne elvégezni, ha már úgyis belelendült. Találja meg azt a határt, ami még nem túl megterhelő, mégis sikerélményt ad. Ha fáradtan esik ágyba, nem lesz sok köszönet a hét hátralévő napjaiban a munkájában. Éppen ezért mindenképpen maradjon ideje a kikapcsolódásra, családra, barátokra, akik a lelki támaszai lehetnek.

Skorpió
10.24 – 11.22
Egy családi vita miatt szüksége lesz a diplomata énjére. Olyan veszekedés alakul ki valami apró nézeteltérésből, amelynek következményei beláthatatlanok. Most igazán össze kell szednie magát, ha nem szeretné, hogy kenyértörésre kerüljön sor. Ha nem veszíti el a fejét, akkor képes lesz rá. Keresse a mélyben rejlő gyökereket és már onnan kibogozni a szálakat. Elsősorban lelkileg lesz megterhelő ez a nap, de nagy sikerekkel kecsegtet.

Nyilas
11.23 – 12.21
A mai nap ideális arra, hogy új ismeretségeket kössön. Persze ehhez az szükséges, hogy ne üljön a négy fal között a munkába temetkezve. Keresse a lehetőséget, hogy kimozdulhasson és emberek között lehessen. Számos programlehetőség kínálkozik, válasszon olyanokat, amelyek témája érdekesnek ígérkezik. Így két legyet üthet egy csapásra. Izgalmas beszélgetések még izgalmasabb témákban. Legyen nyitott és befogadó.

Bak
12.22 – 01.20
Túl nagy hangsúlyt fektet a külsőségekre, így nem csoda, ha átsiklik a lényeg felett. Hajlamos lehet könnyelműen pénzt kiadni csak azért, hogy ezen vágyát kielégítse. Sokat dolgozott azon, hogy az anyagi egyensúlyát helyreállítsa, egy ilyen nap ezt újra romba döntheti. Inkább azon gondolkodjon el, mi ébresztette fel Önben ezt a kívánságot, mit szeretne ezzel pótolni. Ha megtalálja a valódi okot, máris meglesz a megoldás is.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Remek nap ez a mai arra, hogy ápolja a kapcsolatait. Elevenítse fel a régieket, hívja fel a barátokat, beszélgessenek, hisz képesek ott folytatni, ahol abbahagyták ezelőtt hónapokkal vagy akár évekkel. A nosztalgiázás felvidítja, meleg érzéseket ébreszt Önben. Új ismeretségeivel is érdemes törődni, hisz azokban pedig ott rejlik a lehetőség, hogy elmélyüljenek, ha ad nekik esélyt erre.

Halak
02.20 – 03.20
Elsősorban szellemi téren várhat magától kiugró teljesítményt. Így ne a fizikai munkákra helyezze a hangsúlyt a mai napon, hanem arra, hogy megszervezze a munkáját, az életét. Ha pedig új kihívásokat keres, akkor most érdemes ezekbe belefogni, hisz érez magában elég energiát arra, hogy egy témába beleássa magát és addig kutakodjon, míg mindent megtud, ami a tudásszomja kielégítéséhez szükséges.
hirdetés