Napi horoszkóp – 2015. október 14.

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Ne meneküljön a változások elől, inkább ragadja meg a lehetőséget, hogy olyan területekre tévedhet, melyek igazi kihívást jelentenek. Az újdonság nem jelent feltétlenül rosszat még akkor sem, ha Ön ragaszkodik a megszokásaihoz. Ha figyel, képes lesz a kettőt összeegyeztetni, a járt utat ugyan elhagyja, mégsem borul fel az egész élete. Szerencsére a szerettei körében mindig megtalálja azt a biztonságot, ahova bármikor visszatérhet.

Bika
04.21 – 05.21
A társaság középpontjába kerülhet – melyet annyira élvez ,– csak egy kis nyitottságra van ehhez szüksége. Fogadja az új ismeretségeket kellő alázattal, a régi kapcsolatait pedig ne hanyagolja el. Ez könnyedén sikerül, ha nem azzal foglalkozik, milyen problémák gyötrik, hanem az élet napos oldalát próbálja megfogni. Legyen optimista, a gondok rendeződnek előbb-utóbb, a mai napon tegye azokat félre.

Ikrek
05.22 – 06.21
Végre meghozza a gyümölcsét az elmúlt hetek fáradozása. A családi béke helyreállt, bár ezért komoly áldozatot hozott. De látva az eredményt, már minden sokkal könnyebben elfogadható, és a teher, amelyet ezért vállalt, immár összezsugorodott. Élvezze ezeket a pillanatokat, hisz ezért tette az egészet. Önfeledt szórakozás, öröm és boldogság lesz a jutalma. Számos élménnyel gazdagodnak és feltöltődnek energiával.

Rák
06.22 – 07.22
Vágyik valami újra, de Ön sem tudja, hol keresse. Szeretné próbára tenni magát, de eközben érzi, túl fáradt ahhoz, hogy valóban élvezné is a tanulási folyamatot. Apró lépésekben gondolkodjon és csak annyit vállaljon, amennyi még nem terheli le túlságosan. Az újdonság ereje aztán a későbbiekben lendületet ad és mélyebben is elmerülhet a témában, most azonban csak a terepet készítse elő.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Legyen nyitott az újra, így észreveheti, mennyi szépség veszi körül. Eddig elment mellette észrevétlenül, a szürke hétköznapok és az állandó rohanás olyan ködöt vontak Ön köré, amely nem engedte láttatni. Most azonban van ideje, hogy kiélvezze a pillanatokat, elmerüljön az élményekben és magába szívja a pozitív energiákat. Ossza meg mindezt a családjával is, nem kell azért félrevonulnia, mert meghittségre vágyik, velük is elérheti.

Szűz
08.24 – 09.23
A család egyik tagja meglepő ötlettel áll elő. Első pillanatban csak az elutasításra tud gondolni, de ha szán rá időt, hogy meggondolja, rá fog jönni, hogy nem is annyira földtől elrugaszkodott a terv. A megvalósítás valóban nem egyszerű, sok lemondással jár, de a közösen hozott áldozat egyúttal össze is kovácsolja Önöket. Vágjanak bele, dolgozzák ki együtt a szükséges lépéseket és engedje, hogy az ötletgazda irányítson.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ideje mérleget készíteni az elmúlt időszakban átélt eseményekről. Számos tanulság maradt észrevétlen a nagy rohanásban, de most nyugalomban átgondolva már megérti, miért is kellett úgy történnie. Talán rossz emberek vették körül, ha gondosabban válogatta volna meg a segítőit, máshol tartana az életében. A fentiek alapján értékelje újra a terveit és annak megvalósításához szükséges eszközökről se feledkezzen meg.

Skorpió
10.24 – 11.22
Ne rejtse el az érzéseit, most végre módja nyílhat beszélni azokról olyan emberekkel, akik megértik, min megy keresztül. Számos csalódás érte, úgy érzi, a kudarcainak ez a legfőbb okozója. Cserben hagyta az emberismerete, vagy rosszul közeledett, de a közös hangot nem sikerült megtalálnia olyanokkal, akikre számított. Ha mégis Ön hibázott, vegye fel velük a kapcsolatot és öntsenek tiszta vizet a pohárba.

Nyilas
11.23 – 12.21
Régóta szemezgetett már ezzel a témával, de nem volt eddig lehetősége mélyebben beleásnia magát. Végre módja nyílik, ráadásul partnert is talál ehhez az izgalmas kihíváshoz. A közösen szerzett új élmények tovább mélyítik a kapcsolatukat. A kalandozás során olyan tapasztalatokat is szerezhet, melyek az élet más területén még segítségére lehetnek abban, hogy bizonyos akadályokkal sikeresen megküzdjön.

Bak
12.22 – 01.20
Kissé bizonytalan, ezért inkább a háttérbe vonulva követi az eseményeket. Érzi, hogy szólnia kellene, de képtelen eldönteni, valóban most jött-e el az ideje? Szedje össze a gondolatait és játsszon nyílt lapokkal. Kár tovább halogatnia, hisz belülről mérgezi a kérdés, addig nem fogja meglelni az egyensúlyát, amíg nem tisztázza az érintettel a nézeteltérésüket. Ha végre sikerül lezárnia, olyan könnyebbség lesz úrrá Önön, amelyet már napok óta keresett.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Ha valami nem az elképzelései szerint alakul, azért nem feltétlenül a környezetét kell hibáztatni. Hisz Ön nem mondta el, mit szeretne, úgy gondolta, képesek belelátni a fejébe és kitalálják. Mivel ez nem vezetett eredményre, durcás kisgyerek módjára próbálna visszavonulni ahelyett, hogy nyílt lapokkal játszana. Ne célozgasson, fogalmazzon egyértelműen, csak így támaszthat elvárásokat.

Halak
02.20 – 03.20
Kevés lehetősége nyílik a pihenésre, ha azonban sikerül pár órát szakítania magára, azt töltse olyan tevékenységgel, amely valóban kikapcsolja és pihenteti. Legyen ez egy új hobbi, amibe most készül beleásni magát, vagy egy félbehagyott korábbi munka, a lényeg, hogy közben valóban kizárhasson minden problémát és csak arra figyeljen, amit éppen csinál. Az így nyert energiák a következő napok harcaiban komoly segítségére lesznek.
hirdetés